Pinkki tuoli


Olin lapseni kanssa käymässä yksi päivä Clas Ohlsonilla ja katselin maalipurkkeja taas yhtä projektia varten kunnes tyttäreni näki yhden purkin kyljessä kirkkaana ja herkullisena loistavan pinkin tuolin. Se oli niin kutsuva, että sitä ei voinut olla ohittamatta. Pakkohan tuo kutsuva pinkki maali oli mukaamme ottaa. Ostovalintaa lisäsi se, että tyttärellä oli mummoni vanha tuoli joka oli väriltään punainen ja ajan patinoima. Kaunis sinällään, mutta hetken mietittyäni annoin periksi, sillä ymmärsin tytärtäni täysin. Kuka pieni tyttö tuon nähdessään voisi muuta halutakkaan. Siitä se sitten lähti, maalausurakka!

Tuoli on nyt valmis ja voi kuinka herkullinen se onkaan!  

Huone päivittyi muutenkin tuon tuolin värimuutoksen takia. Käväisimme SObloggareiden kanssa viikonloppuna Mallan Makeissa ja sieltä mukaani tarttui sängyssä oleva tähtipeite. (Mallan Makeista lisää tuonnenpana) Eli paluu pinkin/vaaleanpunaisen ääreelle on tapahtunut!

Tyttäreni ei ole koskaan ollut kovin innostunut sisustamaan, mutta nyt on alkanut näkyä niitä piirteitä ja olemmekin välillä törmäyskurssilla hänen huoneensa sisustuksen suhteen. Heh.. Hän topakasti komentaa minut ulos! Hän asettelee tavaroita asetelmiin ja sanomistahan siitä tulee jos niihin kosken. Olen yrittänyt olla koskematta, mutta välillä täytyy hieman "siivota" ja selittää, että ihan kaiken ihanan ei tarvitse olla esillä. 

Hän on myös kova piirtämään ja värittämään. Päiväkodista tulee kivoja töitä joihin täytyisi hankkia kehyksiä. Hän petaa sänkynsä välillä itse ja suuttuu jos käyn korjaamassa. Eli annan olla! Sänky on monesti TÄYNNÄ pehmoleluja jotka ovat hänelle tärkeitä. Niitä salaa siirtelen pois, että saisi sängyn siedettävään kuntoon tai edes pedattua. Ja en ymmärrä miten hän muistaa jokaisen turriaisen joka siellä sängyssä on!?! Huoneesta kuuluu monesti "äiti, mihin olet laittanut minun puppe koirani" tai minkä lie ötökän kun niitä on montakymmentä siellä! Heh.. Valkoisessa kaapissa on Maileg pupujen koti ja vähän muidenkin. Yhdessä ollaan sisustutettu pupuille kotia pikku hiljaa. Kirpparilta on löytynyt monta kivaa juttua. Pinkki kehto on tyttäreni itsensä maalaama, samalla värillä kuin hänen tuolinsakin. Kyllä kelpaa hiiruilaisen nyt uinua. : )

Mukavaa viikkoa kaikille!
Marika1 kommentti

  1. Ihana tyttönen,jospa hän saisikin pitää kaikki rakkaat juttunsa sängyn päällä.
    Ehkä ne eläimet pitävät siellä kokousta tai ovat leirillä.Kaikkien läsnäolo on
    silloin suotavaa:)Mainio blogi.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.