Leikkimökin sisustus, Villa Ruusu


No niin, enhän minä malttanut pitää näppiäni erossa leikkimökistä, vaan sisustelin sitä koko eilisen sadepäivän. Niin mukavaa puuhaa. : )

Sohvan sijaan, kun sohvaa ei tähän hätään nyt tietenkään mistään voinut saada, levitin meidän taittopatjan leikkimökin perälle. Päälle kirpparilta löytämäni paksu täkki, joka olikin juuri passelin pehmeä ja iso patjan päälle. Täkin kuosi on niin kesäisen ihana ja tuo mukavasti väriä ja kesäntuntua leikkimökkiin.

Minulta löytyi toimettomana myös tuo hyttysverkko tai harsokatos, mikä lie, jonka asensin leikkimökin kattoon. Ihmeen paljon sitä löytyy kaikenlaista sisustustavaraa omasta varastosta, kun alkaa etsimään. (heh, yllätys?)  Tyttäreni inhoaa kaikkia ötököitä ja nyt verkon suojissa on mukavampi olla.
Verhot löysin jo aikaisemmin kirpputorilta juuri sopivan kokoisena ja huikeaan 2e:n hintaan. Minulla on muutenkin tapana ennakoida ostoksia eli kun kiertelen kirpputoreja ja tiedän, että aion leikkimökin sisustaa uudelleen, ostelen sopivia tavaroita varastoon, aina kun niitä löydän.

Jakkara on isäni nuoruudessa nikkaroima ja sillä on minulle suuri tunnearvo. Se saa nyt kesänajan toimia pöytänä leikkimökissä. Loppujenlopuksi aika pikkujutuilla leikkimökistä tuli todella kiva. Jotain kukkia voisi vielä lisäillä amppeliin ja leikkimökin sisustus on valmis.

Tervetuloa Villa Ruusuun! (meidän tänään keksimä nimitys)

Marika

6 kommenttia

 1. voi kun kiva...mielellään tuolla köllis ja lukis kirjaa...piilossa kaikilta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli tosi kiva, kyllä taidan itsekin tuonne istahtaa, vaikka juuri lukemaan. 😊

   Poista
 2. Mekin just tänään suunniteltiin, että tehtäs varastosta leikkimökki. Kiva toi teidän oma.
  Osallistu kastehelmi kakkuvadin arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
 3. No onpa kyllä kivan näköistä. Mä olen myös ollut leikkimökin sisustusprojektissa nyt mukana, kun Kotopirkoilla on yksi asuntomessualueen leikkimökki sisustettavana. Muistahan käydä katsomassa ;-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ❤ Hei, kuulinkin siitä. Pitää käydä katsomassa, ehdottomasti.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.