Leikkimökin sisustus kirpputorilöydöin


Aurinkoista viikonloppua täältä Seinäjoelta!

Kyllä on ollut ihana ilma! Meillä on pitkästä aikaa rauhallinen kotiviikonloppu ja ei edes meneillään oleva Provinssi saa meitä innostumaan, vaan loikoillaan mielelämme omalla terassilla nauttien tästä harvinaisesta sääilmiöstä. Maanantaina suuntaankin sitten jo taas Mikkeliä kohden, asuntomessuille. Siellä on joukko bloggareita, joille on järjestetty kivan kuuloista ohjelmaa. Siitä kerron teille lisää, kun reissu on ohi. Kuvia asuntomessuilta siis tulossa. Jännää! Innolla odotan mitä uutta sisustusrintamalta löytyy. 
Minulle tuli tuossa terassin pehmoisella sohvalla loikoillessa mieleen, etten ole tainnut täällä esitellä meidän leikkimökin sisustusta sitten viime kesän. Leikkimökki maalattiin ja sisustettiin viime kesänä perusteellisesti. Leikkimökin kaikki tavarat on hankittu kirpputoreilta tai roskalavaryhmästä. Vain isäni aikoinaan tekemä vaalean sininen jakkara on ollut olemassa ennen leikkimökin siustamista. Leikkimökin sisustus on romanttinen, boheemi ja iloinen. Minusta leikkimökki on kuin pieni mummola, joka saa kukoistaa luonnonhelmassa väreineen päivineen.

Nimekseen leikkimökki sai Villa Ruusu ja se on hieman jalostunut siitä Kahvila Ruusuksi. Tyttäreni nimittäin tykkää leikkiä leikkimökissä kahvilaa ja me aikuiset tai kuka kulloinkin olemme asiakkaana. Asiakaspaikat sijaitsevat leikkimökin ulkopuolella kauniin syreenipuun alla. Mikäs siinä on istuskella ja juoda kuppi kuuma kahvia.

Aurinkoisin terveisin
Marika

5 kommenttia

  1. Ihanalta näyttää leikkimökissä <3 Kivoja hetkiä aurinkoiseen sunnuntaihin <3

    VastaaPoista
  2. Ihana leikkimökki! Kyllä tytön kelpaa.

    VastaaPoista
  3. On niin nätti leikkimökki!Minä olen kerännyt lapsuudenkodin varastosta jotain muistoja tulevaan leikkimökkiin (tyttären tytölle),jos hän sellaisen saa jossain vaiheessa.Yksi mökki olisi vanhempien rannassa,mutta kuljetus on oma juttunsa sitten.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.