Valmis eteinen sekä uusi sisustusryhmä


No nyt pääsen vihdoin esittelemään teille pari kivaa juttua. Tässä on ollut taas kaikenlaista kivaa säpinää ja tunteiden vuoristorataa, niin että ihan naurattaa. Ihanaa, että elämässä on välillä sykettä nostattavia asioita, innostusta ja iloa! Minulla on monta rautaa tulessa ja tulette kyllä kuulemaan kaikesta, kun hetki on oikea. Tänään sain ihanan viestin yhdeltä sisustustoimittajaltakin, joten katsotaan mitä kesä tuo tullessaan. 

Mutta ensimmäisenä kerron teille tästä uudesta ryhmästä, jonka bloggariystäväni Hannan kanssa perustimme muutama päivä sitten ihan extemboree. Joissakin sisustusrymissä on käynyt kuumana keskustelua siitä, mikä on esim. modernia ja skandinaavista sisustusta? Voiko tyylien rikkojat julkaista omia kuviaan ryhmässä, jossa on jokin tietty tyylisuunta? Tuon keskustelun innoittamana sanoin kaverille, että perustetaan Persoonalliset kodit -ryhmä! Heitin asian hieman lonkalta, mutta ystäväni innostui ajatuksestani niin, että sovittiin heti treffit ja siitä se sitten lähti. Istuimme kahvikuppi kädessä muutaman tunnin ja selvensimme itsellemme mitä ryhmä pitäisi sisällään. Ja eikun läppäri käteen ja homma aluilleen.

 Kuvassa blogien Lumikallio kaunis makuuhuone sekä Kolmen tähden kodin keittiö sekä    olohuone.

Ryhmän nimeksi tuli Persoonallinen Koti. Ryhmässä voi jakaa kuvia omista persoonallisista sekä inspiroivista kodeista sekä sisustuksista ja keskustella aiheeseen liittyen. Ryhmää ei ole jaettu mihinkään tyylisuuntaan, vaan siellä saa juurikin rikkoa kaikenlaista kaavaa. Käykää klikkamassa itsenne mukaan tästä tai tuosta nimen kohdalta. Laitan varmasti vielä sivupalkkiin linkin sivuille, kunhan ehdin sen tehdä. Ryhmässä on jo nyt kovasti vipinää ja tuntuu, että tällaiselle ryhmällä on ollut tarvetta. Ihanaa!

Tässä esittelemäni kuvat löytyvät kaikki Pesoonallinen koti -rymästä. Jotta homma saatiin käyntiin, mukaan lähti monta blogikaveriani esitellen upeat persoonalliset kotinsa.
Alla olevassa kuvassa taitelijakoti Keltainen keinutuoli -blogista sekä Villa Bohemian blogin persoonallinen makuuhuone sekä ulkovarasto.


Tässä taas on Suvikukkasia -blogin lastenhuone, huomatkaa lasten maalaukset seinällä, Siskonpaneelisoppaa -blogin huikea makuuhuone sekä Elämää keltaisessa talossa -blogin maatilan kaunis olohuone. 

Rymä on vielä avoin, mutta tulemme tekemään siitä suljetun jatkossa, kunhan saadaan tietoa ryhmän olemassaolosta eteenpäin. Tervetuloa lämpimästi mukaan! Kiva kuhina ryhmässä jo onkin!


Ja sitten tähän meidän eteiseen. Maalasin eteisen seinän Tikkurilan sävyllä J491. Väri on tuollainen vaaleansininen tai turkoosi, riippuu missä valossa sitä katsoo, mutta illalla keinovalaistuksessa se näyttää hieman mintunvihreältäkin. Eteisestä tuli raikas ja nyt seinän kulmikas muoto erottuu edukseen. Tykkään! 
Kerroin jo aikaisemmin kuvan ruskeasta vitriinistä täällä. Hieman sulattelin vitriinin väriä ja aikomukseni on hioa sitä vielä lisää myöhemmin. Olohuoneessa ollut pyöreä peili asetettiin vitriinin päälle sekä pojan huoneessa ollut taulu tuotiin eteiseen. Uusi viherkasvi pääsi elävöittämään tilaa. Kirpparilta löysin muutamia uusia koriste-esineitäkin tuohon vitriinin päälle, mutta niistä en ole vielä kuvaa napannut. Vitriinin sisälle laitoin sisustuslehtiä sekä kirjoja. Siellä ne on kivassa järjestyksessä sekä pölyltä piilossa.

Mukavaa viikonloppua
MarikaRemonttikuulumisetIhanaa alkavaa viikkoa!

Täällä on vietetty lasten hiihtolomaa koko perheen voimin. Blogin kirjoittelu on jäänyt, koska aika on mennyt perheen kesken touhutessa. Nyt jälleen koti on hiljainen, vain minä, läppäri ja tikittävä kello seinällä. Heh. Ja ihana, ihana aurinko valaisee päivääni. Kevät tulee ja se on ihana asia!

Ihan koko lomaa en kuitenkaan vain "lomaillut", vaan maalipensseliin tuli tarttua jälleen viikonloppuna. Nyt makuuhuoneesta on tapetti poistettu sekä seinä maalattu kahteen kertaan. Tapetti lähti irti todella helposti, kun vähän ruiskutin vettä päälle ja annoin vaikuttaa. Tapetti lähti pois isoina suikaleina ja sitten pieniä kohtia rapsuttelin pois ihan pienen kaapimen avulla. Nyt kun vielä pääsen sisustamaan makuuhuoneen, niin saan esitellä teille makuuhuoneen uuden ilmeen. Tuskin maltan odottaa! Sängynpääty täytyi irrottaa seinästä maalauksen ajaksi ja nyt olen miettinyt haluanko laittaa sen takaisin paikoilleen vai keksinkö tilalle jotain ihan muuta. Alla olevassa kuvassa pieni kurkistus makuuhuoneen värimaailmaan. Seinän väriin ja muihin palaan sitten, kun saan sisustuksen jonkinlaiseen kuosiin.Seuraavassa postauksessa esittelen teille eteisen ennen ja jälkeen kuvat.  Yksi viherkasvi on kotiutunut meille viime viikon aikana ja haaveissa on vielä hankkia joku ihanan iso viherkasvi tuohon eteiseen. Hiljaa hyvää tulee, vaikka minun mottoni on lähinnä hetitännemullenyt. Heh. Nyt on niin monta projektia päällä, että mennään askel kerrallaan.

Keittiöön olen kokeillut uusia vetimiä ja suunnitellut uutta valaistusta. Kokeilussa on nyt kaksi mustaa erilaista vedintä täältä. Meillä on tällä hetkellä hopean väriset vetimet, jotka ovat tuollaiset ovaalin malliset. Haluaisin keittiöön hieman sellaista ilmettä sekä kontrastia, joten mustat vetimet voisivat tuoda sitä. Olemme kallistumassa tuohon ylempään vedinmalliin, se tuntuu käteen kivemmalta. Miltä kuulostaa nämä minun suunnittelmat?Lopuksi vinkkaan teille vielä SOblogien uudesta instatilistä tälläMeneillään on SOblogien esittely, joten käykää klikkaamassa itsenne sinne seuraajaksi. Seinäjoen I-print myös painatti meille mainosjulisteita, joita olemme vieneet ilmoitustauluille ympäri maakuntaa. Meillä on tässä oikein kiva blogiporukka ja touhuamme kaikenlaista kivaa yhdessä. Sen lisäksi teemme yhteistyötä eteläpohjalaisten yritysten kanssa. Tervetuloa seuramaan meitä!