Asuntomessut Seinäjoella 2016 - OSA 2


Seuraavan oven takaa paljastuu iloisen sinkkunaisen kaunis koti Seinäjoen tulevalla asuntomessualueella. Jo ovesta voi päätellä, että luvassa on jotain naisellista ja herkkää. 

Tervetuloa Ainoakoti Jekkuun!
Tämä kohde oli ainoa asuntomessutalo joka oli täysin valmis tai ainakin missä me kävimme. Talon omistaja Kaarina oli paikalla esittelemässä meille uutta ihanaa kotiaan. Voi kyllä sanoa, että koti oli juuri hänen näköisensä. Vaaleita sävyjä tehostettuna hieman pinkillä ja blingblingillä. Heppaihmisen unelmakoti! Kaarinalla on nimittäin oma hevonen jonka varusteita varten valmistui oma varustehuoltohuone talon alkupäähän. Kodista löytyy myös kuvia rakkaasta lemmikistä niin tapeteissa kuin kuvina. Asunnon sisustustekstiilit ovat Lennolin valikoimista.


  
Minua ihastutti erityisesti keittiön kaunis välitila! Se on jotenkin todella naisellinen ja "helmeilevä".  Yläkaappien maitolasit on myös kiva idea ja sopivat kokonaisuuteen hyvin. Hauskoja yksityiskohtia löytyy myös kuten ruokapöydän pari pinkkiä tuolia jotka tuo mukavasti kontrastia muuten vaaleaan tilaan. Pinkkiä näkyi myös muualla kodissa pieninä ripauksina ja ne olivat kuin karamellejä ripoiteltuna sinne tänne kotia. Kun pinkkiä oli maltettu tähän asti vain ripotella niin lopulta löysin viimeisenä sen todellisen pinkin unelman eli hevostarvikehuoneen! : D

Kaunis naisellinen koti ja juuri omistajansa näköinen niin kuin pitääkin! Kiitos Kaarina vierailusta ja onnea uuteen kotiin!

Ei kommentteja

Kiitos kun jätit viestin.