PakkaspäiviäPakkasukko on vieraillut meilläpäin aika tiuhaan tahtiin niin, että oikein piti käydä ostamassa jotain lämpöisen värisiä kukkia muistuttamaan keväästä. Pihalla on kyllä oikein kaunista, mutta tuo kylmyys saa kaiken kauniin katoamaan kun ovesta astuessaan aivot jäätyy siihen paikkaan. Heh.. Auto rukkakin niskojaan heitteli yksi aamu ja meinasi, että nyt jäädään kotiin. Suostui kuitenkin käynnistymään kun en periksi antanut.

Tyydyn siis katselemaan kaunista maisemaa ikkunasta villasukat jalassa, takkatulen roihutessa pitäen meidät lämpimänä, flunssakin kun on niin pitkään vaivannut. Jotenkin tällaisissa ääriolosuhteissa se oman kodin tärkeys ja turva tulee esille ihan toisella tavalla, minun "oma pesäni" asenteella. Mutta yksi positiivinen asia tässä pakkasessakin on sillä minun mieleeni on iskostunut sellainen käsitys, että yksi kova pakkaspäivä tarkoittaa yhtä hellepäivää kesällä. Hah.. ihan oman pääni tuotos. Katsos, jokaisesta asiasta täytyy hakea jotain positiivista niin olkoot tämä nyt sellainen. Toisinsanoen läkähdymme sitten vastaavasti kesällä kuumuuteen. Oi, miten kiehtova ajatus..

Yriteään nyt jaksaa pakkasta, kylmiä autoja ja hytiseviä varpaita vielä tovi. Kyllä se kevät kohta koittaa ja vähän lauhempi pakkaskelikin olisi ihan kiva lapsia ajatellen. Viihtyisivät pihalla lumihommissa ja pulkkamäessä hieman pidempään kuin sen 10 minuuttia ja ehkä minäkin kaivan sukset esille varastosta ensimmäisen kerran vuosiin ja teen reippaan hiihtolenkin. Lue = ehkä! ; D

Jotain sisustusjuttujakin meille on alennusmyynneistä kotiutunut, kuten tämä ketturepolainen joka komeilee nyt meidän olohuoneen seinällä sekä minikasvihuone joka on minusta niin ihana!

Tulossa lisää asuntomessuasiaa ja arvonnan voittajakin selviää ihan pian!
Pysykäähän huudeilla.

Ei kommentteja

Kiitos kun jätit viestin.