Sohvan siirtoa ja arvonnan voittajaMuistattehan kun olin onnellinen, että tämä Ristomatti Ratian saaristolais -sarjan sohva mahtui uuteen kotiimme edes jonnekin ja se löysikin paikkansa lopuksi kuopuksen huoneesta. Se sopikin sinne ihan täydellisesti, mutta söi tilaa sen verran paljon, että tuollaisen pikku prinsessan lelut eivät meinanneet mahtua minnekään ja tarvitsimme lisää tilaa säilytykseen. Ainut ratkaisu oli siirtää sohva jonnekin muualle.

Sen uusi paikka on nyt eteisaulassa ja Ikean hylly sai siirtyä meidän makuuhuoneeseen. Nyt kun katselen näkymää, niin olen todella tyytyväinen myös tähän ratkaisuun. Sohva on niin ihanan ajaton ja skandinaavinen, että siitä ei voi olla tykkämäättä. Löysin kirpputorilta Lakeuden Shoppikselta (heillä muuten myös fb-sivut, klik,klik ja nyt hyvä tarjous pöytävuokrista) sohvan vieressä olevan jakkaran sekä lampun. Jakkara ehkä liian korkea tuohon, mutta jäi nyt kuvauksen ajaksi siihen. Paikallisesta marketista ostettu pieni rautahylly istui seinälle hyvin ja on yhtä ajaton kuin sohvakin.  Mietinnässä on vielä, mitä muuta seinälle tulisi. Jotain uusia tyynynpäällisiä voisi myös ajatella sohvalle. Hmm.. tästä se taas lähtee, sisustusinspiraatio! 

Minun päässäni on monelaisia hullujakin ajatuksia sisustuksen suhteen.. miten olisi väliovien maalaus mustaksi.. hmm.. ; D

Anteeksi, että tämä arvonnan voittajan julkaiseminen on vähän kestänyt, olen itse sairastellut flunssaa muutaman viikon ja ihan puhti ollut poissa. Nyt alkaa elämä voittamaan ja voitte varmaan kuvitella, että touhuavaiselle ihmiselle tuollainen kykenemättömyys tehdä mitään on vaikeaa. Onneksi nyt näyttää, että elämä alkaa palautua normaaliksi.

Oli ihanaa lukea teidän suosikkivalaisimistanne! Sain uusia ideoita ja löytyi valaisimia joista en edes tiennyt mitään. Oikeastaan meinaa tulla ihan valinnanvaikeus kun on niin monta ihanaa valaisinta jotka kotiini haluaisin. Onneksi paikkoja on vain rajoiteusti. : D Erkkeriin olen haaveillut uutta valaisinta joten katsotaan mitä siihen sitten aikanaan löytyy.


Tämän kertainen voittaja on kuitenkin:

Vintagentti 
"Suosikkivalaisimeni voisi olla vaikka Muuton Myy; mieluusti oikein kirkkaan värisenä, ehkä punaisena"


Laitan sinulle sähköpostia tulemaan. Onnea voittajalle! Ja kiitos myös kaikille osallistujille. Arvotaan taas jotain sitten keväämällä. Ps: myös yritykset voivat ottaa minuun yhteyttä arvonnan merkeissä.

Sunnuntaiterveisin Marika

2 kommenttia

  1. Oi mahtavuutta, kiitos! Mukava sunnuntai..

    VastaaPoista
  2. Tosi kivalta näyttää sohva tuossa. <3 Joku kuva seinälle sen pariksi varmasti täydentäisi kokonaisuuden.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.