OpiskelijaelämääMinun on monesti pitänyt kertoa teille joitain opiskeluihini liittyviä juttuja, mutta se on vain jäänyt ja jäänyt.  Mutta nyt päätin napata muutaman kuvan tämän viikon aihepiiristä.

 Meillä on ollut koulutaipaleella ihan kivaa puuhaa sillä olemme harjoitelleet
 sisustussuunnitelman tekemistä 3D -ohjelmalla. Ohjelman nimi on Winner. Minusta oikein looginen ohjelma jonka oppii helposti. Aika menee siivillä näitä hommia tehdessä. Olemme puhuneet paljon siitä, kuinka moni sisustussuunnitelija käyttää 3D -ohjelmaa työssään. Isommissa kaupungeissa varmasti yleisempää kuin esim. täällä pohjanmaalla. Vielä paljon suunnitelmia tehdään muita tapoja käyttäen. Keittiösuunnittelussa asia onkin sitten ihan toinen ja ohjelmien käyttö enemmänkin sääntö kuin poikeus. Tällainen ohjelma ei ole mikään halpa investointi ja suunnitelman tekemiseen ohjelmalla menee kyllä aikaa. Mietin olisinko itse valmis hankkimaan tällaisen ohjelman? Hienointa olisi näyttää asiakkaalle heti, miltä se huone nyt näyttäisi, väreineen ja päivineen. Kyllähän siitä saa heti paremman käsityksen lopputuloksesta. 

Harjoittelimme ohjelman käyttöä ja tämän viikon olenkin suunnitellut osastoa taitajakisoihin. Meidän koululta toteutetaan sinne sisustusosasto. Jokainen oppilas meidän luokalta suunnitteli oman versionsa ja niistä sitten otetaan vaikutteita osaston rakentamiseen. Ensi viikolla alan suunnittelemaan sitten taas toista projektia. Mukavaa viikonloppua!
1 kommentti

Kiitos kun jätit viestin.