Sisustuslehdet järjestykseen


Voihan sisustuslehti!

Kyllä minulta pääsi syvä huokaus, kun aloin perkaamaan sisustuslehtiläjiä, joita minulla oli kertynyt vähän sinne sun tänne! Rakastan sisustuslehtiä ja hamstraan niitä kaupoista, kuin kirpputoreiltakin. Harvemmin tilaan mitään. Haen lehdistä inspiraatiota ja mikä ihanampaa, kuin kuppi kuumaa kahvia ja uusi sisustuslehti noukan alla! Ai että, mikä nautinto, ehkä yksi parhaista! Niin sitä taas inspiroituu sisustelemaan omaa kotia uusiin puihin, enkä voisi kuvitella elämää ilman perinteistä paperilehteä, vaikka netistä löytyy inspiraatiota yllin kyllin.

Mutta tämä määrä, siis miten näitä on päässyt näin kertymään. Heh..
En kuulkaa tiedä, mutta nyt olen lahjoittanut suurimman osan pois niitä tarvitseville ja jättänyt vain minulle rakkaimmat sisustuslehdet. Ei ole epäilystäkään, mitkä ovat minun suosikkilehtiäni; Deko ja Avotakka sekä Kotiblogit pääsevät ainakin kärkipäähän jo tyylinsä vuoksi, mutta luen kyllä erityylisiä lehtiä eli olen aika kaikkiruokainen sen suhteen.No mistä tämä innostus järjestää sisustuslehdet sai alkunsa oli, kun löysin kirpparilta kivan rautaisen kärryn, jossa oli pyörät alla ja jonne saisisin ainakin osan lehdistä kivasti pinoon vierekkäin. Kärryä on helppo liikutella ja siivouskin siten helpompaa.

Järjestin lehdet numero ja vuosijärjestykseen. Ja hupista, joitain lehtiä oli peräti kaksi. Heh.  Katsoin, että välistä puuttui numeroita ja innoistuin kirjaamaan kaikki puuttuvat numerot ylös ja päätin hankkia myös ne. Nyt vihko kulkee mukana laukussa ja voin siitä katsoa, mikä numero minulta puuttuu. Kirpputoreilta löytyy varmasti vanhempiakin lehtiä ja ajattelin kerätä vuodesta 2010 eteenpäin ilmestyneet Dekot, joita ilmestyy 12 kpl vuodessa.  Ja kun katsoo esim. vuoden 2010 Dekoa, niin eipä tuo tyyli hirveästi ole muuttunut tähän päivään verrattuna. Kivoja koteja lehti pullollaan.

Mukavaa lauantaita, toivottavasti tuo Rauli -myrsky ei ylly kovin pahaksi.
Marika9 kommenttia

 1. Juuri tänään imuroidessa mietin (kun olin potkaissut lehtikasaan) kuka nämä lehdet järjestäisi. Mietin myös että säästänkö vai laitanko kiertoon. Toistaiseksi järjestin ja päätin säästää. Ja, numerojäejestykseen laitoin. :)
  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on ainakin tapana lukea vanhoja lehtiä uudelleen ja uudelleen, mutta nyt määrä oli niin iso, että pakko karsia. 😊 Samoin sinne! ❤

   Poista
 2. Mä oon just tänään kuskannut isot kasat keräämiäni puutarha-ja sisustuslehtiä lehtikeräykseen. Niitä notkuu jokapaikassa, ja ihan takuulla niitä tulee lisää.
  Tykkään myös Dekoista, vaikkei sitä ehkä meillä kyllä huomaisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä, lisää tulee koko ajan. Ja vaikka mihin kaappiin katsoi, joku lehtikasa sieltä pilkisti. Tympeää hommaa, mutta joskus vain tehtävä. : )

   Poista
 3. Mä oon just tänään kuskannut isot kasat keräämiäni puutarha-ja sisustuslehtiä lehtikeräykseen. Niitä notkuu jokapaikassa, ja ihan takuulla niitä tulee lisää.
  Tykkään myös Dekoista, vaikkei sitä ehkä meillä kyllä huomaisi! :)

  VastaaPoista
 4. Sama vika rahikaisella! Aina välillä on pakko tehdä se inhottava perkaustyö. Ja ne vielä painavatkin niin paljon isoina kasoina...

  VastaaPoista
 5. Tuttu tunne. Juuri tänään katselin lehtipinoja ja mietin että oiskohan aika tehdä jotakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sama juttu on noiden ilmaisjakelulehtisten kanssa, kertyy ja kertyy..: /

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.