Uudelleensijoittelua


Viikonloppu vierähti taas nopsaan, kun sain vanhimman tyttären kotiin reppureissulta Euroopasta. Vaihdettiin kuulumisia leppoisasti kotona oleillen . Tyttäreni asuu Vaasassa, omassa pikku yksiössään vanhassa puutalossa. Hän on kyllä tullut äitiinsä ja tykkää sisustaa kotiaan mieleiseksi. Monesti minun kaapeista löytyy hänelle sopivia sisustustavaroita ja mielellään hänen matkaansa niitä annan. Niinkuin nytkin kävi. Meillä on kyllä todella samanlainen maku, joten mieleisiä juttuja löytyy helposti. Käymme yhdessä myös kirpputoreilla ja teemme löytöjä. 


Terassin siivoamisen myötä, jotkut tavarat ovat löytäneet paikkansa sisältä, kuten tämä kirpparilta löytämäni riippuvalaisin, jonka laitoin mustan tarjoiluvaunun yläpuolelle. Minusta se sopii kauniisti tuohon kokonaisuuteen. Toinen juttu mikä jäi sisälle, on terassilla ollut matto. Se päätyi erkkerissä olevan ruokapöydän alle. Se on kooltaan ehkä liian pieni tuon pöydän alle, mutta se näyttää siinä muuten niin hyvälle, että se saa jäädä siihen. Käytämme pöytää harvemmin ja tuolit nököttävät pöydän alla suurimman osan ajasta.

Pöydän päälle laitoin kaksi kaitaliinaa päällekäin. Tuo musta pallokuvioinen huopakaitaliina on löytö Prismasta. Se toi mieleeni heti Marimekon räsymattoastiani ja ei tarvinnut kauaa miettiä, otanko liinan mukaan vai ei.

Reipasta viikkoa kaikille, meillä pidetään osittain sairastupaa, koska kuopus on flunssassa. Saas nähdä ollaanko kohta kaikki.

Marika


5 kommenttia

 1. Kivalta näyttää sijoittelut ja kuulostaa hauskalta tyttären kanssa yhdessä sisustelu. Meillä täällä miehet pyörittelee päitään, kun mamma vähän sisustelee..niiden mielestä mitään ei tarvisi siirtää tai uudistaa koskaan. :D Mutta niitä ei onneksi tarvitse kuunnella, hih! Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tyttären kanssa on kyllä kiva kun ollaan niin sananlaisia. Tuttua muuten tuo, ettei tarttis uudistaa mitään.. : /

   Poista
 2. Ihanalta näyttää! Tuo vihreä kuvissasi iskee muhun niin täysillä.:)

  VastaaPoista
 3. Heti kun kännykällä yrittää vastailla, niin täynnä kirjoitusvirheitä. : /

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.