Uusia tauluja ja viherkasveja


Olen innostunut hankkimaan nyt niin trendikkäitä viherkasveja. Mitä runsaammin kotiisi niitä laitat, sen trendikkäämpi se on. Omalla kohdalla kuljen ehkä kultaista keskitietä, mutta täytyy kyllä sanoa, että viherkasvit elävöittävät kotia mukavasti. Olen ihan myyty! Toivotaan, että saan pidettyä ne myös elossa. Heh.
Deseniolta tilaamani printtijulisteet ripustettiin eilen seinään, kun sain hankittua jokaiselle printille kehykset. Tauluista tein kolmen taulun kollaasin, mutta mietin, että siinä voisi olla enemmänkin tauluja.
Työpisteen vieressä oleva String -hylly on myös saanut uutta ilmettä ja siinä olevat tavarat ovat vaeltaneen paikasta toiseen jo useamman kerran. Aina ei vain heti synny sellaista asettelua, joka mielyttäisi visuaalista silmääni. heh. Hyllyssä on enemmän tavaraa kuin aikoihin ja katsotaan pystynkö elämään asian kanssa! Mutta aina on kiva kokeilla jotain uutta, se piristää kummasti.

Olohuoneen uusi järjestys on minusta kiva, tosin takapihalle vievä ovi on nyt sohvan takana. Noh, onneksi emme sitä talviaikaan juuri käytä (paitsi lintujen ruokintaan) ja nyt pääsemme kyllä muista ovista takapihalle, niin halutessamme. Tällaisen pitkän olohuoneen sisustamisessa on aina omat haasteensa ja vielä kun sitä yhtenäistä seinäalaa ei juuri ole, on sisustaminen vielä haastavampaa. Esim. tv:lle ei ole kovin montaa vaihtoehtoa, minne sen laittaisi ja se taas määrittää sohvan paikan jne.. Mutta näin on hyvä, kunnes taas koittaa kevät ja kesä, silloin sohvan täytyy siirtyä kesän tieltä.
Huomenna suuntaan reippain mielin sisustuskurssille ja tänään kävin tutustumassa mielenkiintoisessa kodissa, jonne teen sisustusuunnitelman lähitulevaisuudessa. Torstaina hyppään junaan ja suuntaan blogiystäväni kanssa Habitareen. Kaikkea kivaa siis tiedossa.
Tästä syystä blogi voi olla hieman hiljainen, mutta tulen sitten taas uudella innolla kertomaan kuulumisia Habitaresta, kunhan pääsen kotiin siltä reissulta. Reppu taas täynnä uusia ideoita!

Mukavaa loppuviikkoa!
Marika12 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Kodikasta ja kaunista!
  Voin sanoa, että kerrankin olen trendikäs...kotonani on aina ollut viherkasveja...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, no sinähän olet todella trendikäs ollut jo pitkään! 😊

   Poista
 3. Kaunista! Onko tuo isoin kuvakin Deseniolta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juu on! Sieltä pystyy hakemaan koottain ja kaikkia ei saa isoimmassa koossa.

   Poista
 4. Hmmm.pitäisköhän sitä ittekkin uskaltautua ostamaan pari viherkasvia ? !ne vaan jokseenkin tapaa parin kuukauden jälkeen sanottua irti meillä hengissä pysymisestä...ihanat nuo taulut!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esim. rahapuu on sellainen kukka, joka on vähään tyytyväinen tai kaktukset. Etköhän sinäkin uskalla muutaman viherkasvin ostaa. : )

   Poista
 5. Hmmm.pitäisköhän sitä ittekkin uskaltautua ostamaan pari viherkasvia ? !ne vaan jokseenkin tapaa parin kuukauden jälkeen sanottua irti meillä hengissä pysymisestä...ihanat nuo taulut!!

  VastaaPoista
 6. olen itsekkin ihastunut viherkasveihin pitkästä aikaa! Nyt on mm. Murattia yms. Jännä nähdä, elävätkö talven yli...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sama, nyt olen haalinut vaikka kuinka monta uutta kukkaa. Joo, jännitys tiivistyy..Heh.

   Poista
  2. No sama, nyt olen haalinut vaikka kuinka monta uutta kukkaa. Joo, jännitys tiivistyy..Heh.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.