Lokakuuta kuvina sekä loman aloitus


Tänään alkoi koululaisilla loma, ihanaa! Kyllä pienin koululainen olikin jo loman tarpeessa, kun koko syksy ollaan opeteltu uudenlaista arkea, väsyyhän siinä. Paljon on opittu uutta ja oivallettu monta asiaa, kuten lukemaan sanoja, kirjoittamaan lyhyitä sanoja ilman, että kukaan kertoo mikä kirjain tulee aina seuraavaksi. Ihana katsoa kuin toinen oppii ja iloitsee oivalluksistaan.

Loma alkaa mukavissa tunnelmissa paljuillen ihan oman perheen kesken. Vuokrattin sellainen viikonlopuksi ja siitä tulen kertomaan lisää myöhemmin, kun saan teille kuvia meidän paljuromantiikasta. Heh.  Saas nähdä istutaanko pipot päässä paljussa, koska illat ovat olleet jo tosi kylmiä. Nuorimmainen ei meinaa malttaa odottaa, sillä hän ei ole koskaan ollut pajussa. Jännitystä siis havaittavissa (sekä lievää levottomuutta).
Laitetaan vähän lyhtyjä ja kynttilöitä palamaan  ja katsellaan tähtitaivasta, oi oi. Tehdään lomalla pieni reissukin ja sovittuna on juhlia ja muita menoja. Ihanaa loman alkua kaikille teille, jolla se alkaa nyt.

Nähdään taas!
Marika
1 kommentti

Kiitos kun jätit viestin.