Tunnelmallinen viikonloppu!


Mikä onkaan ihanampaa kuin syksyiset pimeät illat ja kynttilän valo! Siitä saimme nauttia viime viikonloppuna oikein olan takaa. Rakastan romantiikkaa ja mystiset pimeät illat sävähdyttävät aina valoisan kesän jälkeen.

Juhlimme nimittäin viikonloppuna pienellä porukalla synttäreitäni. Minulla on aina ollut tapana kutsua ystäviäni syntymäpäivilleni, vaikka en nyt niin innolla juhlisi vanhenemistani, vaan se on ollut aina hyvä "tekosyy" kerätä ystävät koolle. Tässä hektisessä elämässä jokaisen pitäisi muistaa antaa aikaa myös ystävyydelle ja ystäville.

Olin vuokrannut viikonlopuksi meille paljun, sellaisen siirrettävän peräkärryllä olevan. Kuopukseni oli niin innoissaan ajatuksesta, että heti aamusta alkoi hokeminen, koska palju saapuisi meille. Noudimme paljun itse Ilmajoelta. Perjantaina pulahdimme paljuun ihan oman perheen kesken ja lauantaina sitten ystävien kanssa. Vuokrasimme paljun täältä, klik  

Palju siirrettiin takapihalle ja sen lämmittämiseen meni aikaa noin 2-3h. Sillä välin syttyttelin kynttilöitä sisällä sekä ulkona lyhtyihin kuopuksen samalla hyppiessä jaloissa ja kysyen sadatta kertaa, koska palju olisi valmis! Hän oli kantanut rakkaimmat My Little Pony -ihmishahmot paljun reunalle odottamaan, että nekin saisivat osansa tästä huippuhetkestä!

Ilta alkoi hämärtyä ja napsautimme saunan päälle. Ja lopulta pääsimme pulahtamaan ihanan lämpimään veteen kynttilöiden tuikkiessa paljun ympärillä. Paljun sisällä oli myös ledvalo, joka antoi kauniin pehmeän valon kylpijöille. Oli hassua ajatella, että olemme "kylvyssä" pimeällä takapihallamme, josta hädin tuskin meitä kukaan pystyi näkemään. Kuului vain kikatusta ja onnellisten ihmisten puhetta. Ihana piristys keskellä harmainta syksyä. Voin lämpimästi suositella.

Voin siis suositella paljua synttäreille, illanistujaisiin, romanttisiin kahdenkeskisiin iltoihin jne. Paljuja löytyy varmasti monen kokoisia ja tämä meidän käyttämä oli 6 hengelle juuri sopiva. Varmasti tulen vuokraamaan tällaisen uudestaankin tai sitten meille joku päivä tulee oma. 

Ps: kylmällä säällä laittakaa pipo päähän, ettei tule vilu. 

Syyslomaterveisin 
Marika

Ei kommentteja

Kiitos kun jätit viestin.