Kiehtova värittömyys


Minulla tulee silloin tällöin aikoja, kun kyllästyn kaikkiin väreihin ja haluan ympärille vain valkoista sekä jotain luonnonläheisiä kylmiä värejä. Varsinkin nyt, kun joulu on siivottu pois, kylmä valkoinen ja selkeys viehättää taas tovin. Kuin lumi ja jää. Sehän vuodenaika nyt on, kun ulos katsoo. Hyrr.. Pakkasta mukavasti noin 24 astetta! Tässä karussa maisemassa on kuitenkin jotain kaunista. Se on kuin puhtauden symboli ja uuden alku. Uusi vuosi.

Näissä maisemissa istun ja mietin tulevaa, teen listoja (siitä lisää myöhemmin). Kupponen kuumaa kahvia kuitenkin lämmittää mielen, vaikka ulkona paukkuu pakkanen!

Pakkasterveisin
Marika

5 kommenttia

 1. Eilen juuri vein viimeisiä joulujuttuja pois, muutamia valoja lukuunottamatta. Mietin aivan samaa, olisko jo aika vaihtaa vaalemmat tyynynpäälliset vai vieläkö pidän tummia? Päätin että odotan vielä hetken, keväämmällä vaaleampaa. Mutta, jo joulukoristeiden pois vieminen selkeytti sisustusta, tykkään kovasti.
  Kauniit maisemat sinulla työpisteeltäsi katsottuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On meilläkin vielä muutama jouluvalo! En raaskinut ottaa niitä pois. Kyllähän tässä ehtii vielä sisustamaan monet kerrat, pitkä kevät edessä. 😊

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Hei. Linkkasit blogisi minulle Sisustusbloggaajat & sisustusintoilijat sivulla. Blogisi näyttää tosi kivalta ja jäänkin seurailemaan ja tutustumaan paikkoihin ainakin joksikin aikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin jo vastavierailulla. Kiva kun jäät seuraamaan. : )

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.