Tästäkö alkaa sisustusinspiraatio


Oikein hyvää vuoden kolmatta päivää!

Päivät alkavat taas pidentymään ja sisustuajaminäni alkaa heräämään päivä päivältä enemmän. Minulle henkilökohtaisesti tammikuu on aina ollut valtava inspiraation kuukausi sisustamisen saralla. Kovasti siis suunnitellaan mistä remonttia voisi taas jatkaa ja mitä kivaa uutta kevääseen voisi laittaa. Jokos sinulla on sisustusinspiraatio päällä?Löysin tietokoneelta kuvia tästä meidän Ristomatti Ratian sohvasta tossa eteisaulassa. Sohva oli kesän terassilla ja nyt se on majaillut tyttären huoneessa. Siinä on ollut hyvä pienten vieraiden nukkua. Nyt alan kaivata sitä takaisin tuohon aulaan. Meillä huonekalut vaeltavat välillä paikasta toiseen, jotenkin aina pieni muutos piristää. Täydellistä paikkaa tuolle sohvalle en ole vielä löytänyt. Pitäisi olla enemmän neliöitä mitä sisustaa. Hih.Muistattehan kun maalasin keittiön rungon ja kaapistot valkoiseksi vajaa vuosi sitten? Siitä voit lukea täältä ja täältä. Nyt on tullut taas aika mennä eteenpäin keittiön uudistuksen kanssa ja seuraavaksi välitilaan tulee uusi maali. Värin valinta on osoittautunut vaikeaksi, päivästä riippuen haluan välitilaan jotain väriä, kun taas toisinaan olen varma, että haluan siitä valkoisen! Katsotaan, koska saan päätettyä asiasta ja voin lompsia maalikauppaan. Suunnitelmissa on myös valaistuksen uusiminen sekä keittiön altaan päivittäminen modernimpaan suuntaan. Kivoja uudistuksia siis tiedossa! Näistä kaikista tulette varmasti lukemaan kevään aikana!Nyt täytyy tehdä itselle hieman listaa sekä aikataulua miten kaikki toteutetaan ja lisäksi uppoudun illaksi Pinterestin inspiroivaan maailmaan. Tästä se taas lähtee, sisustusinspiraatio ja ihana vuosi 2017!

Marika

(kuvat keväältä ja kesältä 2016)
5 kommenttia

 1. Kaunis koti teillä! Täällä myös ideoita on enemmän kun aika antaa myöden. :)

  VastaaPoista
 2. Moi! Ratian sohva on kyl ihana :). Kaunis koti muutenkin - värien luomaa avaraa ja selkeää (tai ainakin mitä kuvista välittyy), pidän.
  Näenkö kuvista oikein että teillä keittiössä massiivipuutasot - jos on niin tuleeko niihin helposti kolhuja / miten kranttuja ne on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on ihanan ajaton, tykkään itsekin! Juu puutasot on, vahasin ne tässä jokin aika sitten vaaleammaksi. Kuusi -sävyllä. Kolhuja ei tule, mutta värjäytymiä tulee ilman vahaa nopeammin. Tarvii säännöllistä huoltoa. Niin ja puutasot voi aina hioa uudelleen. 😊

   Poista
 3. Oletko ajatellut dc-fixiä välitilaan?

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.