Jännittäviä aikoja sisustamisen saralla + arvonnan voittajaIhanaa alkavaa viikkoa!
Mitäs tänään sisustetaan? Tai mitä tällä viikolla sisustetaan?

Minulla on nimittäin jännät viikot tiedossa, sillä ensi viikon lopussa meille saapuu sisustustoimittaja sekä valokuvaaja tekemään juttua meidän kodista! IIK! Voitte kuvitella, että pientä paniikkia on ilmassa! Mietin onko koti nyt sellainen tarpeeksi mielenkiintoinen ja siisti? Se on jännä juttu, että jonkinlainen alemmuuskompleksi vähän iskee, kun katsoo noita sisustuslehtien kuvia, vaikka tiedän osaavani sisustaa ja meidän koti on sisustettu meitä itseämme varten. Mitään muutahan sen ei tarvitse olla. Toki moni asia voisi olla toisin, mutta etenemme remontin kanssa pikku hiljaa. Minä kun pääasiassa toteutan kaiken itse, omin pikku kätösin. Mutta ihanaa, että olen saanut tällaisen mahdollisuuden. Toivon, että kotimme saa muut inspiroitumaan, kuten minä inspiroiduin lukuisista muista kodeista kaikissa ihanissa sisustuslehdissä.


Silti mietin ennen kuvauksia kaikenlaista pientä säätöä sisustuksen osalta.  Ensimmäinen kompastuskivi on verhot! Mitä mieltä olette, pitäisikö olohuoneessa olla jonkinlaiset verhot? Pesin juuri ikkunat ja jotenkin verhottomuus viehättää minua. Tiedän, että tämä jakaa ihmisten mielipiteitä. Toisille täytyy ehdottomasti olla verhot ja toiset rakastavat sitä yksinkertaista ehkä karuakin näkymää.  Tykkään itse verhoista talviaikaan, sillä silloin koti on kuin pesä. Se suojaa tuulelta ja tuiskeelta ja verhot tuovat sitä pesämäisyyttä sekä lämpöä. Kesäisin taas tykkään katsella isoista ikkunoista ulos luontoon sekä rakastan sitä tulvivaa valoa, mikä kodissamme vallitsee aina näin kesäaikaan. Luonto tulee ikkunoista sisään ja se vehreys joka ikkunoista näkyy on kuin taulu!

Taulujen sijoittelun kanssa olen myös pähkäillyt viime aikoina. Olen saanut uusia printtitauluja ja ne vaeltavat paikasta toiseen kuin ryhävalaat valtameressä! (heh) Ehkä mittakaava on hieman pienempi kuin tuo valtameri, mutta kuitenkin. Toivotaan, että ne löytävät arvoisensa paikan tästä "valtamerestä".
Terassia on myös sisustettu ahkerasti ja kesäkukkia kannettu taimitarhoilta purkki purkin jälkeen. Löysin ihanat valkoiset amppelit tersassille ja uusi sohvasänky on hankittu fb-kirppikseltä. Lisäksi tein pari kivaa löytöä terasille kirpparilta, joista tarkkasilmäisemmät ovat tainneet jo nähdä jonkinlaisen kuvan blogini instagramissa. Terassin sisustus ei ole vielä valmis, joten en sitä teille ihan vielä esittele. Mutta siitä tulee oikein kiva! Lämpöisiä kesäiltoja odotellessa ja sitten saadaan nauttia terassin olohuonemaisuudesta todenteolla.


Sitten siihen arvontaan. Minulla oli täällä blogissa arvottavana kaksi kaunista pyyhekoukkua. Arvonnasta voit lukea täältä. Kiitos kaikille osallistujille! Oli oikein kiva lukea teidän remonttisuunnitelmista. Ainahan tuota hommaa piisaa ja valmista ei tule koskaan! Aina joku paikka vaatii huoltoa tai kunnostusta. Taidan olla myös luonteeltani sellainen, että aina pitää joku projekti olla menossa.

Arvonnan onnekas voittaja on! Dadaaa..

Anna S. kommentilla

Mukana kahdella arvalla :) Ainahan sitä jotain pientä projektia pitää olla, haluaisin uudistaa seuraavaksi meidän kodinhoitohuonetta :)
anna_88@luukku.com

Onnea voittajalle, laitan sinulle sähköpostia.

Marika
4 kommenttia

 1. Kyllä siitä Marika tulee superhyvä juttu ja kuvat, älä ressaa:) Vaikka tiedän kyllä tunteen, ei sille mitään voi:)

  VastaaPoista
 2. Ihana juttu tulee ihan varmasti ja inspiraatioita tulee löytymään! Teillä on niin mukavan näköistä, kaunista ja samalla kodikasta.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut voittajalle!
  Ja, hieno juttu tuo toimittajan ja kuvaajan teille saapuminen. Kaunis koti mitä kuvailla!

  VastaaPoista
 4. Onpa ihanan näköistä, kun on hippunen roosaa tyynyssä ja peitossa ja kukissa tummempana sävynä. Kaunista! Kyllä väreillä saa paljon aikaan.

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.