Kaverisynttärit + alekoodi verkkokauppaan!Tänään meillä on ollut oikein kiva ja jännittävä päivä! Vietimme nimittäin nuorimmaisen kaverisynttäreitä täällä kotona. Viikonloppuna jatketaan ystävien ja sukulaisten kanssa, jolloin tuo oikea syntymäpäivä on. Elämä on siis yhtä juhlaa nyt!
Ajatella, että hänen syntymästään on jo 8 vuotta aikaa! Juurihan minä yhtenä aurinkoisena aamuna pesin autoa ison mahani kanssa ja toivoin, että synnytys käynnystyisi, kun huhkisin hetken auton kimpussa. Mutta ei.. Neiti viihtyi masussa niinkin hyvin, että jouduimme käynnistämään synnytyksen melkein 2 viikkoa yliaikaisena. Muistan, miten tukala olotila minulla oli. Onneksi meillä oli pian sylissä ihana pieni tuhiseva kesävauva! Oi, se oli niin ihanaa aikaa!

Nyt tämä vauva on jo 140cm pitkä, tunnollinen ja huolellinen neito. Ensimmäinen vuosi koulussa alkaa olemaan lopuillaan ja alkaa ensimmäinen koululaisen kesäloma! 


Tällä kertaa emme kattaneet pöytää synttäreille millään teemalla, kuten viime vuonna meillä oli romanttiset My little Pony -synttärit. Vaan katoimme pöydän kauniisti Emma's & Mama'sin liikkeestä ostetuilla juhlatarvikkeilla. Kävimme nimittäin SOblogien kanssa vierailulla Emma's & Mama'sin vieheättävässä liikkeessä Seinäjoella muutama viikko sitten. Liikkeessä sekä verkkokaupassa on laaja valikoima kauniita juhlatarvikkeita sekä sisustustavaraa. Lapsille löytyy myös paljon kivoja juttuja. Käykää ihmeessä kurkkaamassa tuon alelinkin takaa tuota ihanaa verkkokauppaa, sillä sieltä ei nimittäin pääse ostamatta ulos!

Minulla on ilo tarjota lukijoilleni -10% alekoodi Emma's & Mama's verkkokauppaan tästä linkistä. Alennus on voimassa 15.6 saakka ja se annetaan tilauksen loppusummasta. Alennuksen saa myös Seinäjoen liikkeessä, koodilla SO-blogit.  Kivoja shoppailuhetkiä!


Synttäreiden ohjelmaan kuului jättisaippuakuplien tekoa ja sehän oli riemastuttavaa puuhaa! Meille osui ihan kiva sääkin ja lapset kirmasivat ulkona kokeillen kaikkea mitä ulkona vain pystyivät tekemään. Leikkimökistä trampoliiniin ja välissä heitettiin pari kärrynpyörääkin. Liikkumisen sekä yhdessäolon riemua! Nyt onnellinen syntymäpäivä sankari on unten mailla, uusi kiilusilmäpehmo kainalossaan. Kiitos juhlaväelle kivoista synttäreistä. ❤

Terveisin
Onnellinen, mutta väsynyt äiti


4 kommenttia

 1. Onnea pikkuneidille! Näytti niin kauniilta:) Meidän neiti meni myös pari viikkoa yli ja päätyi käynnistykseen, tiedän sen möhkötunteen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ai teillä meni myös niin, se odottaminen tuntui ikuisuudelta silloin loppuvaiheessa.

   Poista
 2. Onnea ihanalle neidille! Kauniin hempeää kattausta. Mulla meni myös 2 viikkoa yli, ei auttanut metsässä lumihangessa rämpiminenkään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hempeä käy vielä, katsotaan miten sitten jatkossa. Hih, kävitkö ihan tarkoituksella rämpimässä jossain? Kyllä silloin teki mieli kaikkea kokeilla..

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.