Kaunis kesäpäivä Farmari-tapahtumassa


Ai että, miten kaunis ilma meitä on hellinyt! Ystäväni tuli käymään pääkaupunkiseudulta ja päätimme yhdessä lähteä viettämään kaunista kesäpäivää Seinäjoellä meneillään olevaan Farmari-tapahtumaan.

Farmarissa on paljon nähtävää; koneita, eläimiä, käsitöitä,taidetta ym. ja nyt uutena myös lähiruokaa.
Saavuimme alueelle puolen päivän tienoilla kun aurinko paahtoi kuumimmillaan. Tulimme sisään Kampusportista, jossa meitä vastassa oli hakkella päällystetty "polku" jonka reunustoilla oli jos jonkinmoista kojua. Kävelimme joen vartta pitkin nauttien tunnelmasta. Ystäväni innostui kokeilemaan legendaarista oranssia Hankkija-lippistä ja saimme mehevät naurut.


Tapahtumassa on paljon ihania eläimiä joita kävimme ihailemassa. Ystäväni kanssa olimme aikoinaan heppahulluja, joten ajauduimme oitis muistelemaan noita aikoja, kun samalla syötimme hevosille heinää. Vielä jonain päivänä astun jälleen ratsaille, sillä viime kerrasta on ikuisuus! Hevoset on ihania eikä siitä sisäisestä "heppahuulluudesta" varmaan pääse koskaan.


Ison puun varjossa oli aasilla oma pikku aitaus. Voi miten sievä! Se kurkisteli aidan välistä ja hamusi käsissämme olevaa heinää. Sen kaviotkin oli niin pikkuruiset. Joku aidalla olleista kertoi, että aasi olisi tullut Ruotsista saakka tänne Farmariin.

Taito- ja Makuosastolle saapuessamme, tuli heti vastaan tämä paalu, jonka ympärille oli kiinnitetty SObloggareiden tekemiä miniryijyjä. Siinä se minunkin tekemäni roikuu alimmaisena. Minusta nämä on niin suloisen pieniä ja näiden tekeminen on erittäin koukuttavaa.

Miniryijyjen läheisyydessä oli kattauskilpailu, jossa mukana 8 erilaista kattausta. Kuten jo teille muutama postaus sitten kerroin, meillä SOlogeilla on ilo kattaa yksi pöydistä. Meidän kattauksesta tuli kyllä upea! Kattauksen nimi on Seitsemän kukan juhla. Lapualalla sekä Kauhavalla toimiva Kukka- ja hautauspalvelu Latva-Rasula loihti meille kauniin kukkaasetelman kolmikerroksiseen kerrosvatiin. Tietenkin seitsemällä eri kukalla! Siitä tuli upea ja on koko kattauksen suola! Astiat ovat vanhaa arabiaa ja aterimet ovat kirppikseltä, jotka spraymaalattiin kullan väriseksi. Liina sekä servetit ovat Lapuan Kankureiden pellavaa. Oma taiteilijamme Virpi Mäkinen, piirsi kauniit keijut, jotka näkyvät paikkanimissä sekä kauniissa runossa, joka on pöydällä. Halusimme kattauksesta luonnonmukaisen sekä kesäisen kepeän. Minusta onnistuimme siinä erinomaisesti! Käykää ihmeessä äänestämässä kauneinta (numero 4:ta 😁) kattausta Farmarissa, luvassa on kivoja palkintoja.


Tänään suuntaan Farmariin jälleen, koko perheen voimin. Aurinko paistaa ja tiedän jo nyt, että päivästä tulee ihana!

Ps: Farmari auki tänään vielä klo:17.00 saakka!

Marika

1 kommentti

  1. Voi miten ihania kuvia ��. Ja legendaarinen Hankkijan lippis ��

    Terv. AnuH

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.