Asuntomessut 2017 - Kannustalo Harmaja Saimaa


Terveisiä Mikkelistä!

Reissuni Mikkeliin alkoi viime maanantai aamuna klo.6.50 kun starttasin auton ja ajaa huristelin kohti Etelä-Savoa. Mikkelin asuntomessut avaavat ovensa 14.7 ihanan Saimaan rannalla.  Tällä kertaa messualue sijaitsee noin 3km päässä keskustasta, johon on noussut yli kolmekymmentä uutta hulppeaa kotia. Minä sekä parikymmentä muuta bloggaria pääsimme tutustumaan paikkaan hieman etuajassa. Kiitos kaikille mukana olleille, oli huippureissu! Ja iso kiitos myös Mikkelin kaupungille joka tämän meille mahdollisti. Olette ihanan vieraanvaraisia!

Alue on rakennettu ihanan väljästi ja luontoa kunnioittaen. Alueella on otettu huomioon alueen liito-oravat sekä viitasammakot, jotka ovat molemmat suojeltuja eläimiä. Alueella on myös hyvät ympärivuotiset liikuntamahdollisuudet.

Esittelen teille muutamia mieleisiä kohteita asuntomessuilta sekä kerron missä Mikkelissä kannattaa käydä, jos paikka ei ole ennestään tuttu. Eli useampi postaus on siis luvassa.
Ensimmäisenä esittelyssä kode jonka on ehdottomasti yksi minun lempikohteistani!

Kohde nro 6
Kannustalon Harmaja Saimaa
Neliöitä:153m²
Keittiö:Topi-keittiöt

Sisustussuunnittelija Susanna VentoEnsimmäinen huokaus pääsi jo ovella, kun näin tuon kauniin puisen paneeliseinän, joka on Risto-matti Ratian sekä Siparilan yhteistyönä syntynyt Vire-sisustuspaneeli.  Isoista ikkunoista näkyi kaunis Saimaa ja luonto pääsi kauniisti esille. Kodin värimaailma oli harmoninen ja luonnollinen, olematta väritön. Värit olivat pääasiassa murrettuja ja sointuivat kauniisti toisiinsa. Ihana koti!
Avohyllyjä näkyi paljon ja niin tässäkin kodissa. Kauniit persoonalliset viherkasvit ja koriste-esineet olivat kuin taideteoksia. Tykkäsin hirveästi!
Keittiö oli moderni ja ruokailutilan takana oli kaunis viininpunainen seinä. Erityisesti pidin valaisimesta, joka sopi täydellisesti seinän väriä vasten.

Alakerran makuuhuone oli niin houkutteleva, että olisi tehnyt mieli jäädä siihen lepäilemään. Ai että, miten ihana! Eikä muutkaan makuuhuoneet hullumpia olleet. Kaikki olivat hyvällä maulla suunniteltuja.

Ja tässä kodissa on vielä erillinen kuntosali, josta on suora näkymä Saimaalle. Menkää ihmeessä tutustumaan!

Mökkiterveisin
Marika3 kommenttia

 1. Kiitos kuvista, jotka johdattelivat tunnelmaan. Huomasin pyöreän ruokapöydän, onko sinulla tietoa, mistä oli hankittu? Olen jo kauan harkinnut pyöreää/ovaaliapöytää, aina parempi, jos sen saisi jatkettua tarpeen mukaan. Kiitos, todella mukavasta blogista.

  VastaaPoista
 2. Ihana postaus ja kuvat todella tuovat esiin uuden messualueen maanläheisyyden myös sisältä kuin vain ulkoa. Käymme myös välillä mökkeilyn yhteydessä Mikkelissä, tykkäämme eritoten käydä frisbeegolffaamassa alueen radoilla. Luulen, ettei tule kuitenkaan lähdettyä näitä asuntoja katsomaan, vaikka mainokset tulevat alueen mökkiradiossa esille ja viimeksi tänään kun ajoin töihin tuli joku mainos myös missä tuotetta pääsisi Mikkelin Asuntomessuilla testaamaan ja tutustumaan..

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää asuntomessu alueen kodit <3

  VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.