Löytö kierrätyskeskuksesta - höyhenenkeveitä unia!Olen sisustajana sellainen, että pidän tärkeänä kodin kerroksellisuutta ja sitä, että kaikki ei ole pelkkää uutta ja kiiltävää. Tykkään yhdistää uutta ja vanhaa sekä hieman sekoittaa tyylejä. Tyylien sekoittaminen onkin se vaikein osuus. Mutta olen innokas kokeilija ja luotan visuaaliseen silmääni. Kiertelen paljon kirpputoreja sekä kierrätyskeskuksia. Niistä tekee todellisia löytöjä, niin huonekaluista kuin piensisustustavaroistakin muutamalla eurolla. Kaiken ei tosiaankaan tarvitse olla uutta! Kirpputoreilta sekä kierrätyskeskuksista löytää sellaisia esineitä, joita ei muilla ole ja näin syntyy persoonallista sisustamista. Mitä enemmän sukellan sisustamisen maailmaan sitä enemmän persoonalliset ratkaisut viehättävät minua.

Seinäjoen Kierrätyskeskus (Kaks´Kättä työpaja), sijaitsee nykyään Seinäjoen Pohjassa, Päivölankaudulla. Käväisin siellä pitkästä aikaa ja ovesta sisään astuessani huomasin heti katsosta roikkuvan maailman söpöimmäin höyhenvalaisimen. Olen juuri sisustanut 8-vuotiaan tyttäreni huonetta hieman uuteen uskoon ja tuo söpöys kyllä sopisi hänen huoneeseensa vallan mainioisti. Suosittelen käymään tuolla Seinäjoen kierrätyskeskuksessa, sieltä voi tosissaan tehdä kivoja löytöjä. Minä löysin vielä tytölle toppahousut sekä pienen julisteen, joka itseasiassa Desenion juliste. Kivoja löytöjä siis!

Niin tämä söpö höyhenlamppu sitten muutti meille ja nyt se on vihdoin myös asennettu tyttären huoneeseen. Myös matto on löytö kirpputorilta, siinä oli minusta kivat värit ja minun suosimat graafiset kuviot. Huoneen toinen puoli vaatii vielä hieman uudistusta, katsotaan mitä sen kanssa teemme.

Miltäs näyttää? Kelpaako täällä kelliä ja katsoa höyhenkeveitä unia?

Marika

(toteutettu yhteistyössä Seinäjoen kierrätyskeskuksen kanssa)

6 kommenttia

 1. Kiva löytö ja todellekin höyhenenkeveitä unia kelpaa nyt katsella!

  VastaaPoista
 2. Onneksi teillä ei ole allergisia! Kaunis, mutta todellinen pölynkerääjä ja aivastuttaja jo kuvasta katsoen.

  VastaaPoista
 3. Imuroitko vai tuuletatko vai miten siivoat tuon höyhenvarjostimen? Lähteekö höyhenet irti imuroidessa? Kun mulla on joskus ihan lasisten varjostimien kanssakin jo ongelmia, niin tuon kanssa varmaan söisin rauhoittavia viikkokaupalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on nyt niin uusi, etten ole vielä ehtinyt miettimään. Höyhenet ei lähde irti kuin repimällä. Minä en ole neuroottinen siivooja, ehkä sitten vien välillä ulos. Imurointikin varmasti onnistuu.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.