Meidän kodin yksityiskohtia tältä syksyltä


Terveisiä kotisohvalta! Sytytin kynttilät ja nappasin samalla läppärin syliini. Nuorimmainen lapsistani meni vanhimman sisaruksen luo yökylään ja minulla on nyt hyvä hetki päivitellä blogia. Olitte tänään mielessäni, kun ajelin yksinäni Vaasasta kotiinpäin.

Ennenkuin aloitan kunnolla sisustamaan joulua, ajattelin laittaa teille pienen katsauksen meidän syksyiseen kotiin. Kuvat ovat paloja sieltä täältä. Tunnelmia, värejä ja hauskoja yksityiskohtia. Rakastan tehdä asetelmia ja yhdistellä asioita. Myös valokuvauksessa on ihana saada vangittua juuri se oikea fiilis. Saimme ihastuttavat avohyllyt keittiöön, hyllyjen laittoa en ole katunut yhtään. Syksyn aikana ostin paljon kukkia. Vietimme blogi-iltaa täällä meillä. Syksy on ollut oikein kiva ja aika on mennyt kuin siivillä.

Näiden kuvien ottamisen jälkeen on tapahtunut paljon! Olemme saaneet uusia huonekaluja sekä vaihtaneet olohuoneessa järjestystä. Pieni muutos piristää aina kummasti. Lisäksi olen suunnittelut taas maalausprojektia olohuoneeseen ja ja ties mitä muuta. Jos hommat loppuu, niin luon sellaista. Heh. Aina täytyy joku juttu olla menossa. Se on minun elämäntapani enkä juuri viihdy television ääressä. Mielummin selaan vaikka nettiä inspiraation kourissa.

Pidemmittä puheitta, tervetuloa pienelle kiertoajelulle meidän kotiin.
Marika


2 kommenttia

  1. Teillä on kyllä niin kodikasta! Erilaiset kasvit tuovat vielä oman ihanan lisän sisustukseen!

    VastaaPoista
  2. Ihanan kotoisaa ja kaunista :) Mukavaa marraskuun loppua. Sittenhän se alkakin jo ihana joulutouhotus kunnolla :)

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.