Jouluinen koti - kun mikään ei natsaaTiedättekö sen tunteen, kun ette ole tyytyväinen tämän hetkiseen sisustukseen ja tuntuu, että joku puuttuu tai mättää. Minä tiedän! Pitäisi maalata ja pitäisi sitä ja tätä. Tai oikeastaan kaikki alkoi siitä, kun kotiimme tuli uusia huonekaluja sekoittamaan pakkaa. Sen jälkeen "pakka" onkin ollut sekaisin! Heh. Huonekaluja on siirrelty paikasta toiseen ja etsitty sellaista tasapainoa ja tunnetta, että nyt! Nyt ne on oikeilla paikoillaan! Mistään huonekalusta en haluaisi luopua.

Joulusiivoja aloittaessani viime viikonloppuna - pyöräytin olohuoneen järjestyksen taas kerran ihan uuteen uskoon! No nyt ollaan jo lähellä. Joulukuusi kannettiin sisään ja sen sijoittaminen kauaksi lämpöisestä takasta on myös oma rulijanssinsa. Ei ole helppoa sisustajan elämä, ei! Noh, tässä on nyt hieman ironiaa, en tokikaan mitään suurta ressiä tästä ota, elämässä on oppinut odottamaan, tasapaino meidän olohuoneessa löytyy kyllä taas ajan kanssa.

En ole esitellyt teille meidän "pakan sekoittajia", kun en vielä tiedä mitä niiden kanssa teen. Maalataanko vai mitä. Ne ovat kaksi vitriiniä meidän eteisaulassa, jossa on runsaasti tilaa säilyttää minun aarteitani. (purkkia ja purnukoita) Ja mitään en ole ostanut! Ne ovat löytöjä kirpputoreilta, niitä ei lasketa! Heh.
Mutta vilkaistaan nyt meille, meidän jouluiseen kotiin ja mukana on myös tämän vuoden joulukortit sekä kuvia jouluisista asetelmista.

Joulukortteja askartelin itse ja ne lähtivät muutamille ystäville sekä sukulaisille.


Tässä näette vilahduksen olohuoneen sisustuksesta, tämä siis otettu tänään. Olohuoneeseen odotan uutta mattoa ja kuusen valot haluan vielä vaihtaa uusiin, kun ovat jotenkin liian lyhyet tuohon kuuseen. Onneksi tässä on vielä aikaa laittaa, kun suurin osa lahjoistakin on jo ostettu. Paketointiurakka on vielä edessä. 

Jouluterveisin
Marika

Ps: Minulla on tekeillä juttu muutamasta kivasta paikasta Seinäjoella, jossa kannattaa pyörähtää näin joulun aikaan ja sen jälkeenkin. Olkaa kuulolla!


1 kommentti

Kiitos kun jätit viestin.