Vuosi 2018 - uuden alku!


Oikein hyvää uutta vuotta teille kaikille! ❤

Toivottavasti teidän joulu sekä uusivuosi meni oikein mukavasti. Meillä se meni hujauksessa; rentoutuen sekä nähdessä paljon ystäviä sekä sukulaisia. Omat (nuoret) aikuiset lapseni kävivät yökyläilemässä ja ihanaa päästä juttelemaan heidän kanssaan kunnolla, kun kaikki ovat koolla. Kiireisen elämän keskellä näitä hetkiä on harvoin. Nyt on jo todellinen arki alkanut, kun nuorimmainen aloitti taas koulun ja harrastusrumpakin alkaa taas pyöriä.

Vuoden vaihtuminen oli minulle hyvin tunteita kutkuttava ja täynnä odotusta, sillä minulla on paljon odotuksia tälle vuodelle - haaveita jotka haluan tehdä todeksi! Vielä en teille tämän tarkemmin kerro, mitä se tulee olemaan, mutta sen voin sanoa, että yrittäjäksi aion ryhtyä! Tänä vuonna tulen voittamaan itseni ja opettelen asioita mitä en ole ennen tehnyt ja tottakai teen asioita mitä jo osaan ja siinä aion myös kehittyä! Se on minun lupaukseni tälle vuodelle. Blogissa tullaan seuraamaan myös elämääni yrittäjänä ja tietenkin myös näitä samoja asioita kuin tähänkin asti - oman kodin pientä pintaremonttia sekä sisustamista. Lisäksi vierailen erilaisissa yrityksissä sekä paikoissa, joita voin lämpimästi suositella myös teille. Blogi toivon mukaan päivittyy hieman useammin kuin nyt, mutta en mitään valtavaa painetta julkaisutahdista halua ottaa, mielummin tunteella kirjoitettua kuin väkisin väännettyä tekstiä. Eikös vain?

Tervetuloa siis vuosi 2018!Mitäs sitten jäi mieleen vuodesta 2017?

Ensinnäkin haluan lämpimästi kiittää kaikkia teitä ihania lukijoita! Ilman teitä ei olisi läheskään näin mielekästä kirjoittaa blogia - on ihana huomata, että pystyn inspiroimaan teitä ja antamaan tietoa sisustukseen liittyvissä asioissa. Vuoden 2017 luetuin blogiteksti olikin Kaakelilattian maalaus V33 -maalilla. Tuo kaakelissa pysyvä maali on kiinnostanut lukuisia ihmisiä ja tuota tekstiä käydään lukemassa päivittäin. Minulta on myös pyydetty kokemuksia V33 -maalista ja lupaan tulla kertomaan teille siitä, kunhan kokemusta on karttunut eri vuodenaikoina. Meillähän tuota maalia on tuolla pikkuvessassa sekä eteisessä, jälkimäisessä aikamoisessa kulutuksessa.

Vuosi 2017 oli muuten minulle henkilökohtaisella tasolla oppimisen sekä pohdiskelujen vuosi. Kun vuosi sitten valmistuin Sisustus ja tila artesaaniksi, en ollut heti valmis yrittäjyyteen ja tarvitsin aikaa kypsytellä asioita. Lisäksi olen kasvattanut verkostoa aikamoisesti menneen vuoden aikana. Olen käynyt lukuisilla kursseilla ja hionut liikeideaani. Vähän kuin olisin kivjalkaa rakentanut kuin Iisakin kirkkoa! Heh. Mutta kaikella on tarkoituksensa ja aikansa.

Voin siis hyvillä mielin hyvästellä vuoden 2017.

Talvisin terveisin
Marika
6 kommenttia

 1. Onnea yrittäjyyden taipaleelle! Itsekin olen yrittäjyyskurssin käynyt ja nyt tässä muotoiluopintojen aikana olen pohtinut, josko sitä uskaltaisi perustaa oman toiminimen... Mutta jotenkin se vain jännittää kovasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä tarvitaan! ♥️ Rohkeutta se vaatii, mutta se kortti on nyt käännettävä. Saisi tehdä sitä mitä rakastaa. 😊

   Poista
 2. Lattiakaakeleiden maalaus onnistui tyttäreni kotona tosi hyvin. Puoli vuotta ollut pikkupoikien kovassa käytössä ja kestänyt muuttumatta. Ilman sinun vinkkiäsi olisivat varmasti ottaneet vanhat kaakelit pois ja työ olisi vienyt aikaa ja rahaa ihan turhaan.
  Samoin olemme kotona aloittaneet remonttia sinun innostamanasi. Kun katselee ihania kuvia ja lopputuloksia, niin uskaltautuu itsekin kokeilemaan, ja eihän se niin vaikeaa olekaan! Kiitos sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ihana kuulla! ♥️♥️ Tämmöiset kommentit aina kannustaa jatkamaan. Ihanaa uutta vuotta sinulle ja tyttären perheelle myös! 👋

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.