Olohuoneen sisustus kohti kevättäMukavaa sunnuntaita!

Jokos teillä on keväinen sisustusinspiraatio herännyt? Nyt kun joulujutut on saatu kerättyä pois on kiva laittaa jotain raikkaampaa tilalle. Roosat tyynyt löysivät tiensä takaisin sohvalle ja ensimmäiset tulppaanitkin on ostettu! Ja ihanaa, että valon määrä on kasvanut ja aurinkokin näyttäytynyt! Täällä Seinäjolella on komeat kinoksetkin ja lapset ovat päässeet hiihtämään ja luistelemaan oikein urakalla.

Jotain uuttakin on olohuoneeseen tullut hankittua, lähinnä kierrätettyä, mutta myös jotain uutta. Muutamia kivoja löytöjä kirppareilta, kuten pöydällä oleva ruskea kulho sekä sen vieressä oleva pikkuruinen ruukku. Ellokselta meille tuli tämä valkoinen Raleigh -puuvillamatto. Se kivasti piristää tunnelmaa - enkä saa tarpeeksi noista salmiakkiruuduista!
Valitsin maton siksi, että sen voi itse pestä tarvittaessa. Suurin osa matoistamme on sellaisia, jotka vaativat pesulapesua.  Puuvillamatot on myös ketterä tuulettaa ja vievät vähän tilaa säilytyksessäkin. Puuvillamatot eivät mielestäni sovellu esim. sellaiseen paikkaan, jossa kulkua on paljon. Menevät herkästi sykkyrälle tai vinoon ja kuka niitä jaksaa suoristella. Meillä toimii tässä olohuoneessa, koska pöydät ovat niin painavia päällä. Toki niihin saa likuesteitä alle, mutta minulla on niistä kamalia kokemuksia. Jäivät nimittäin meidän lattiaan kiinni.Otin tänään kuvia olohuoneesta hieman eri kuvakulmista, jolloin näette enemmän tuota meidän katon alastuloa ja muotoa. Se on minusta kiva yksityiskohta kodissamme. Olisi tarkoitus kuvata muitakin huoneita tänne blogiin. Makuuhuoneeseen on tullut vaihteeksi päiväpeitto. Sen kuvaaminen onkin seuraavana vuorossa.
Nyt on ollut hyviä päiviä valokuvata vaihteeksi järkkärillä, kun valoa on päiväsaikaan jo enemmän. Roskalavaryhmästä löytynyt Rondo-nojatuoli vaihtoi paikkaa leppakkotuolin kanssa ja katsotaan toimiiko tämä järjestys sitten käytännössä kuinka. Mustat verhot vaihdoin valkoisiin harsomaisiin Ikean verhoihin. Valo tulvii entisestään sisään. Ihanaa!

Mitä uutta sitten olohuoneeseen?

Olohuoneen toisessa päässä oleva seinä saa uuden maalisävyn ja se on tässä suunnittelun alla. Hieman olen nyt soutanut ja huovannut värivalintojen kanssa, kun olisi niin monta kivaa väriä tässä maailmassa! Jotain luonnonläheistä se tulee kuitenkin olemaan. Siitä sitten kun se on ajankohtaista. Maalausinspiraatio on vielä vähän hukassa. Tässä on muutenkin kaikenlaista säpinää minun tulevaa yritystoimintaa ajatellen. Tuskin maltan odottaa että voin teille kertoa enemmän. Mutta voi olla, että opiskelen tässä välissä vielä hieman lisää, katsotaan mitä huominen tuo.

Sunnuntaiterveisin Marika
Ei kommentteja

Kiitos kun jätit viestin.