Kuulumisia ja tulpaaneja


Reipasta maanantaita kaikille! 

Sohvaperuna on päässyt liikkeelle!

Minä vietin tänään etäpäivää koulusta, opiskellen nenä kiinni läppärissä. Opiskelujen lomassa sain kummallisen päähänpiston ja lähdin käymään reippaalla kävelylenkillä kauniissa keväisessä säässä! Laitoin kuulokkeet korville ja annatin tulla lempimusiikkiani! Tällä kertaa kuuntelin Antti Railiota, Seinäjoen omaa poikaa. Tykkään hirveästi hänen äänestään! Askel tuntui kevyeltä ja aurinko lämmitti kivasti kasvoja. Ai miten autuaalta tuntukaan kevään tuleminen! En muista koska olisin näin paljon odottanut sitä! Talvi on tuntunut pitkältä, enkä ole saanut itseäni kovin monta kertaa ulos reippailemaan. Voisin olla karhu, joka herää talviuniltaan aina kun aurinko alkaa lämmittämään. Heh.


Edellisessä postauksessa kerroin siitä Howtomon keikasta, jossa kävin puhumassa bloggaamisesta. Se meni ihan kivasti, vaikka jännitin esitystä kovasti etukäteen. Kiitos kaikille mukana olijoille, yllätyin kun paikka oli ihan täynnä! Olin niin fiiliksissä! Toivon mukaan kaikki paikalla olleet saivat käsitystä siitä, miten bloggaamisen voi aloittaa ja mitä siinä tulee ottaa huomioon. Bloggaaminen on laaja käsite ja siitä voisi puhua tuntitolkulla. Mietin esitystä tehdessäni, että olen aloittanut bloggaamisen vuonna 2010. Silloin kirjoittelin äitiyslomalla tyttärestäni, hänen päivistään sekä vaatteistaan. Voi niitä aikoja.

Huomasin myös, etten ole järjestänyt pitkään aikaan mitään arvontaa ja, että tämän blogin 3-vuotis synttäritkin oli loppuvuodesta. Unohdin ne täysin! Mutta katsotaan jos löydän jotain kivaa arvottavaa teille. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!


Sitten tähän minun toiseen koulutukseen.  Aloitin hiljattain visualistin koulutuksen Helsingissä, Ajk-jatkokoulutuksessa. Itse en päässyt paikalle kuin ensimmäisenä päivänä (koulutusta kesti 2 päivää), mutta päivä oli kiva ja mielenkiintoinen. Koulu sijaitsee Vallillassa, kävelymatkan päässä Pasilan asemalta. Saimme kevään ohjelman ja tutustuimme toisiimme sekä puhuimme yleisistä asioista. Luulen, että tästä matkasta tulee antoisa! Heti tuli tunne, että tämä on minua varten ja tälläkin oli tarkoituksensa. Törmäsin Ajk-jatkokoulutukseen Habitare-messuilla viime vuonna ja siitä se sitten lähti ajatus muhimaan.

Seuraava tapaaminen onkin sitten Huhtikuussa ja pari etätehtävää pitäisi saada tehtyä ennen sitä. Pitäisi ottaa tarkasteltavaksi jokin myymälä, josta teen myymäläanalyysin. Katsotaan mikä yritys lähtee tarkastelun alle. Mutta nyt täytyy valmistautua huomiseen koulupäivään! Voitte kuvitella, että päässäni pyörii kaikenlaista kouluun liittyvää!

Marika

2 kommenttia

  1. Ihanaa ohjelmaa sinulla tiedossa, vaikka nuo opiskelut verottavatkin omansa tehtävien muodossa. Mutta, välillä on tosiaan syytä ottaa hieman etäisyyttä tehtäviin ja nauttia hetkestä, ihanista aurinkoisista kevätpäivistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei,kyllä tässä ei tekeminen hetkeen lopu. 😊 Mieleistä kuitenkin kaikki! Aurinkoa päiviksi!

      Poista

Kiitos kun jätit viestin.