Sisustusbloggarin kotona - kurkkaa meille!


Kurkkaa meidän sisustukseen!

Mitäs sinne ruudun toiselle puolelle kuuluu? Toivottavasti olette ehtineet nauttia näistä aurinkoisista päivistä edes vähän! Itse vietin tänään etäpäivää koulusta ja ehdin ulkoilun lisäksi keskittyä kotimme kuvaamiseen, pienen siivouksen lomassa. Pääsette vähän katsomaan miltä meidän sisustus näyttää nyt.

Uusi järjestys olohuoneessa

Olohuoneen järjestys on muuttunut viime aikoina pariinkin otteeseen. Olohuoneen ongelma on se, että tv:lle ei ole kuin kaksi järkevää paikkaa minne sen voi sijoittaa (eikä ilman kuulemma voi olla). Olohuoneemme on noin 6m pitkä ja sen vuoksi hieman hankala sisustaa. Yhtenäistä seinätilaa ei juurikaan ole ja tila on auki niin erkkeriin kuin eteisaluaan ja niiden välissä on takka. Olen pyöritellyt monenlaisia variaatioita, mutta näillä huonekaluilla sopivaa ratkaisua on vaikea löytää.

 Aikaisemmin sohva ja tv olivat vastakkaisilla seinillä eli 6m päässä toisistaan. Minulla alkoi olla vaikeuksia lukea tv:n tekstityksiä (vanha kun olen, heh), varsinkin iltaisin, kun väsy alkoi painaa. Matka oli siis liian pitkä. Tein kompromissin ja sijoitin sohvan melkein keskelle olohuonetta ja näin tv:n katselu helpottui huomattavasti. Sisustus olohuoneessa on muovaantunut tämän ratkaisun ympärille. Ikean Vitsjö-hylly jäi sohvan taakse ja taulut saivat paikkansa sen vierestä.  Oikeastaan olin oikein mielissäni kun sain kauan haaveilemani tauluseinän.


Keittiön sisustus sekä erkkeri

Seuraavaksi astutaan erkkeriin sekä keittiöön. Erkkerissä meillä on iso moderni ruokapöytä sekä fb-kirppikseltä löytämäni ihanat ja paljon ihastusta aiheuttaneet vanhat tuolit. Tuolien tarina on vaiherikas. Ne ovat aluperin olleet käytössä jollakin ABC-liikkenneasemalla, josta ne ovat päätyneet toiseen ravintolaan. Eräs pariskunta sitten osti koko ravintolan irtaimiston sen lopetettua toimintansa ja he myivät tuolit sitten minulle. Tuolit ovat kauniit, laadukkaat ja niissä on kivoja yksityiskohtia. Tykkään niistä edelleen todella paljon!

Keittiö on saanut uudenlaisen ilmeen pienin askelin. Kaapistojen rungot sekä ovet on maalattu. Osa yläkaapeista on poistettu ja välitila maalattu. Täysipuiset tasot hiottu ja vahattu. Vetimetkin on vaihdettu. Kaiken olen tehnyt ihan itse. Täältä blogista löytyy postaukset kaikista näistä vaiheista, mitä keittiössä on tehty.
Vielä uupuu uusi tiskiallas sekä sen mukana vaihtuu myös taso. Tämän vuoksi blogin kuvissa en mielelläni esittele tuota rumaa tiskiallasta. Mutta ehkä seuraavassa postauksessa tulette altaan näkemään, sillä minua on haastettu kirjoittamaan sisustusbloggarin arjesta ja siitä, mitä rajaan kuvistani pois....pst: ei meillä aina ole paikat näin tip top. 

Pyöreä pöytä - paras hankinta ikinä!

Viimeisessä kuvassa näette hieman saarnipöydän pintaa, joka on kauniin eläväpintainen. Pöytä on valmistettu Hakolan tehtailla Jurvassa. Sen ympärille olen hankkinut erilaisia tuoleja, jotka minusta ovat hauska yhdistelmä. Jos joku teistä miettii pyöreän pöydän hankkimista, niin voin lämmöllä suositella! Vaikka meillä on erkkerissä iso pöytä, emme mielellämme istu siinä, vaan tykkäämme istua pyöreän pöydän ympärillä isommallakin porukalla. Siinä on mukava Fengsui ja kaikki näkee toistensa kasvot helposti. Pöytä on kyllä paras hankinta ikinä!


Marika


4 kommenttia

 1. Tosi kaunista ja raikkaan näköstä. 😊

  VastaaPoista
 2. Kiva kierros, kiitos! Ja kaunis koti , tuo Hakolan pöydän pinta on ihana yksityiskohta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kun pidit kodistamme. ♥️ Saarnipöydän pinta on kyllä kaunis.

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.