Keittiön uuden tuolit Wieniläiseen tapaanHei taas! Mitä teille kuuluu?

Täällä nuorin lapsista on ollut kovassa vatsataudissa ja loppuviikko on mennyt pestessä monta koneellista lakanapyykkiä, ihan petauspatjaan saakka sekä hoivatessa kuumeista potilasta. Reppana melkein nukkui vain. Nyt onneksi jo helpottaa ja ruokakin alkaa taas maistua. Pitäkää peukkuja, etten minä ole seuraava. Ei nyt millään ehtisi sairastaa! On niin paljon koulujuttuja ja muuta mukavaa, että itku pääsee jos nyt petiin joudun! Toivotaan, ettei niin käy.

Tämän viikon ehdoton piristys kiteytyi näihin ihaniin tuoleihin, jotka saapuivat Ellokselta. Tuolit ovat todella kauniit ja tukevat istua. Tuolit muistuttavat nyt kovasti trendikkäitä Wieniläistuoleja. Tuolin pinta on kauniisti vähän "vanhan" näköinen ja tuolin värikin on vähän harmahtava. Rakastan tuota kaartuvaa selkänojaa ja tuolin roroista istuinosaa! Mietin, olisiko pitänyt tilata heti neljä kappaletta näitä "Wieniläistuoleja", mutta en sitten tilannut. Olisi ehkä pitänyt! Näistä oli jokin aika sitten todella hyvä alennus, joten kahdelle kappaleelle tuli hintaa vain 115e. Olen siis kovin tyytyväinen löytööni!


Kevään tullen sisustusinspiraatio on nostanut päätään ja tekee mieli hieman uudistaa kotia. 

Keittiö on ollut jo jonkin aikaa ilman mattoa. Varastossa ollut juuttimatto pääsi takaisin aitiopaikalleen käytännöllisyytensä vuoksi.  Lakeuden Shoppikselta löysin kivan tummansinisen maljakon sekä marmorisen tarjoiluastian, johon asettelin parhaat päivänsä nähneestä kukkakimpusta asetelman. Jos olisi ollut sellainen kukille tarkoitettu sieni, kukat olisivat pysyneet parempana pidempään, luulen että nuokahtavat aika nopsaan ilman sitä. Mutta saapa edes hetken nauttia noista kukkasista, muuten olisivat menneet roskiin. Vaaleansininen keittiöpyyhe on Hemtexin, sen nappasin eilen kauppareissulla mukaani Cittarista. Meille saapui myös uutta tapettia, katsotaan saammeko tapetoitua viikonlopun aikana vai malttaako sitä olla sisällä, näin kauniina kevätpäivinä. Ihanaa kevät, olet täällä!

Aurinkoista viikonloppua!
Marika

Voit seurata minua myös instassa  @kotinionhelmeni
Ja Facebookissa Kotini on helmeni
Tai seurata Blogit.fi sivuston kautta.
2 kommenttia

  1. Kivat on tuolit. Juuttimattoa on täälläkin kovasti harkittu keittiöön. Hyvää keväistä viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Todella kauniit ja veistokselliset tuolit! Beige on taas mukavan oloinen väri, pehmeä ja rauhallinen. Virkistävää kun mustavalkoisesta trendistä ollaan luopumassa. Matto on suloisen näköinen, kuin mummon syli.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.