Terveisiä Espanjasta!

Terkkuja Espanjasta! Tässä siis syy pitkään blogihiljaisuuteen, mutta sen verran alkoi omaatuntoa painamaan näin pitkä hiljaisuus täällä blogissa, että ajattelin julkaista tämän postauksen kännykällä täältä lämpöiseltä terassilta. Onhan tämä vähän haastavaa, kun näyttö on pieni, mutta onnistuu kyllä.Nyt meidän loma alkaa kuitenkin olla lopuillaan, tänään lähdetään kotimatkalle!

Täällä on ollut ihanan lämmin ja maisemat mitä kauniimmat. Olemme Costa del Solin rannikolla, Fuengirolassa. Instassa olen julkaissut videoita sekä muutamia kuvia reissusta. Ollaan otettu aurinkoa, shoppailu, luettu, uitu ja nautittu vain maisemista ja kiireettömästä elämästä. Loma on ollut kiireisille ihmisille hyvin rentouttava. Nyt on ihana palata kotiin. Siellä se koti odottaa ja minä odotan innolla ,että pääsen terassia laittamaan kesäkuntoon.
Fuengirola on minulle erittäin rakas ja tuttu paikka, sillä olen käynyt täällä yli toistakymmentä kertaa. Osaamme siis liikkua täällä tutuilla reiteillä. Samat kaupat kolutaan aina ja ehdottomasti kauppakeskuksessa olevaan Primark-kauppaan on päästävä. Siellä on todella edullisia vaatteita.
Kävimme myös Perhostalossa, jonne noin 10km matka Fuengirolasta.  Ilma Perhostalossa on kostea ja lämmin eikä siellä näin helteellä pystynyt tuntia kauempaa olemaan. Mutta perhoset lentävät siellä vapaina ja siellä voit myös nähdä kilpikonnan, pienen kengurun sekä liskon, nekin ihan vapaana kaikki. Suosittelen kyllä käymään Perhostalossa täällä lomailessanne. Perhostalon vieressä on näköalapaikka, josta tuo ylempi kuva on otettu.

Mutta nyt lähdetään käymään vielä rannalla, ennenkuin meidän kotimatka alkaa! Nähdään Suomessa!

Marika2 kommenttia

  1. Kiitos terveisistä ja ihanista lomakuvista. Nauttikaa lomasta!

    VastaaPoista
  2. Meidän piti kanssa käydä tuolla perhospuistossa viimeksi, mutta ei ehditty. Espanja on aina niin ihana lomapaikka. Me tykätään myös.

    VastaaPoista

Kiitos kun jätit viestin.