Kimara Katariina - moderni pohjalaistalo


Ihanaa, että Seinäjoen asuntomessut kiinnostavat ihmisiä jo nyt näin paljon ja luulenpa, että tänä kesänä, meillä on täällä huikeimmat asuntomessut ikinä! Eilen nimittäin kävijämäärät blogissa löivät kaikki ennätykset! Onhan se kiva päästä kurkkimaan sisustuksia jo näin ennakkoon, mutta kyllä se kaikki täytyy nähdä myös livenä! Joten tervetuloa Seinäjoelle sitten heinäkuussa, portit aukeavat yleisölle 8.7.2016! Minä jo suunnittelin blogikavereiden kanssa telttamajoitusta alueen metsikköön. Heh.. Kiertely on rankkaa puuhaa ja sinne voisi sitten mennä välillä lepäämään ja sitten taas jatkaa kiertelyä. Varatkaa siis hyvät kengät ja aikaa kiertelyyn, sillä nähtävää on paljon!

Esittelen nyt teille vielä kohteita hieman tarkemmin. Me bloggarit pääsimme käymään yhdessätoista eri kohteessa ja niistä ensimmäinen oli Kimara Katariina.

Tämä moderni pohjalaistalo, joka sijaitsee pohjalaiskorttelissa, on viisi hyvin erilaista pohjalaistaloa. Alla havainnekuva pohjalaistaloista jotka yhdessä muodotavat ympyrän.


Kimara Katariina on erittäin valoisa ja kodikas. Se on sekoitus uutta ja vanhaa. Sympaattinen omistajapariskunta jo kovasti odottelee, että pääsevät muuttamaan jo niin kodilta tuntuvaan pohjalaistaloonsa. Enkä yhtään ihmettele, katsokaa ja ihastukaa!

Kodintekstiilit Lennol ja matot VM-Carpet.
6 kommenttia

 1. Oikein kivannäköistä ja pitää nämä pohjalaistuvat kiertää ainakin! :)

  VastaaPoista
 2. Oletpa tosi hienosti kuvannut tämän kauniin kohteen! Ei minun kamerasta näin hyviä kuvia löytynyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina, kuvaaminen on minulle melkein jokapäiväistä. Pikku hiljaa oppii ja kehittyy. ☺

   Poista
 3. Marika, olen saamaa mieltä, että olet taitava valokuvaaja. Uskon, että pidät tärkeänäkin ottaa hyvällä kameralla hyviä kuvia. Kaunis kiitos vielä sinulle,sinun blogia on kiva seurata. Laatudas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minulla on haaveena opiskella lisää valokuvaamisesta Ja kiva, että tykkäät blogistani. Visuaalisena ihmisenä, olen yrittänyt satsata blogin kuviin ja ulkoasuun. 😊

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.