Kierros Seinäjoen Asuntomessuilla


Meillä oli tänään huikea päivä!

Päästiin nimittäin tutustumaan Seinäjoen asuntomessualueeseen 50:n bloggarin voimin. Tilaisuuden oli meillä järjestänyt kaksi blogiystävääni SOblogeista eli Tiina ja Hanna. Kiitos! Oli ihana päivä!

Yhteistyökumppaneina tapahtumassa olivat: Lapuan Kankurit, Hotelli- Ravintola Alma, kahvila Valkoinen Puu, Mallaskosken Panimoravintola sekä Sarkoa Ky.

Tapasimme ensimmäisenä Kimara Katariinan edustalla, jossa joimme alkumaljat.
Kippis Seinäjoen asuntomessut!
Meille oli myös varattu suolaista purtavaa sekä suussasulavia kakkuja. Saimme hetken rupatella toistemme kanssa, kunnes aloitimme kohteiden kiertämisen.

Olen niin onnellinen, että meillä on tänä vuonna asuntomessut täällä Seinäjoella. Ihanaa olla osallisena kertomassa teille, minkälaisia ihania koteja tuonne Kyrkösjärven läheisyyteen on rakentunutkaan. Aivan huikeita!
Kiertelimme alueella erilaisissa kohteissa neljän tunnin ajan ja voin sanoa, että kotiin saapui väsynyt, mutta onnellinen asuntomessujen kiertäjä.  Kuvasimme jokaista kohdetta missä kävimme ja kuvia tulikin otettettua hurja määrä! Tässä postauksessa näytän teille kuvia sieltä täältä, enkä pidä teitä jännityksessä yhtään kauempaa. Myöhemmin kuitenkin luvassa juttua kohde kerrallaan.

Saanen esitellä Seinäjoen asuntomessujen antia 2016 ja tervetuloa Seinäjoelle heinäkuussa!


10 kommenttia

 1. Wau! Hienoja kuvia. Sussa olis kyllä ainesta sillekin alalle. ;) Kiitos kivasta päivästä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihania koteja olit suunnitellut Jemina ja kiitos seurasta! 😍

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa katsoin että sait todella hyviä kuvia! Omani sain illalla vasta siirrettyä koneelle kun iski pahan migreenin. Mukava päivä oli! :)

   Poista
 3. Niin kauniita erilaisia koteja saimme ihastella. Kiitos Marika kun osallistuit katujuhla päivään.

  VastaaPoista
 4. Jenni: Kiitos, valokuvaus kiinnostaa minua ja haluaisin oppia siitä lisää. Oi, toivottavasti olo jo helpottanut. Olihan tuo rankka päivä, kun piti keskittyä katsomaan/valokuvaamaan 4h ajan. 😊

  VastaaPoista
 5. Kivoja kuvia! Olis ihana päästä kiertämään kohteet rauhassa ennen messujen aukeamista. Siinä vaiheessa niitä on melkein mahdoton kuvailla. Ainakaan niistä kuvakulmista, mistä ihtse haluaisi ;)

  VastaaPoista
 6. Paljon ihania kuvia! Hiisi en ole ihan varma pääsenkö tuonne...olemme ehkä miehen kanssa 6.7 Kauhajoelle hautajaisiin tulossa, siinähän se menisi samalla mutta...täytyy vielä miettiä :D Ainakin pääsin ihailemaan messuja kuviesi kautta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! 😊 No siinähän se menisi samalla. Portit aukeavat 8.7 yleisölle. Tervetuloa!

   Poista

Kiitos kun jätit viestin.