Iltapalaa terassilla


Me syötiin eilen iltapalaa ulkona - voi miten ihanaa! Niin lämmin!
Tehtiin lämpöisiä leipiä, keitettiin kananmunia ja tein oman version tzatzikia, johon dipattiin porkkanoita ja paprikaa. Katoin kerttakäyttölautaset, niin säästyttiin tiskiltä. Kuopus oli käynyt laittamassa serpentiiniä, heh.. juhlantuntua siis!

Sisällä ollut valosarja laitettiin terassin kattoon ja uusi mattokin pääsi lattiaan. Terassin kaiteet purettiin pois ja päätettiin, ettei uusia laiteta. Vielä kuitenkin kaikki pitäisi kantaa kertalleen terassilta pois, kun maalaamme lattian uudelleen. Katsotaan, koska jaksaisi moiseen urakkaan lähteä. Värikin vielä mietinnässä. Tällä hetkellä se on punaruskea - kulahtanut sellainen.

Vin, vink.. laitettiin ajastin ulkovaloille, niin ei tarvitse jatkuvasti olla laittamassa päälle ja pois. Kätsyä!

Kuvia lisää sitten kun terassi on valmis. Jos lähtisi käymään maalikaupassa.Terassin sohvamietintöjä ja arvonnan voittaja!


Aurinkoisia terveisiä täältä pohjanmaalta!
Mittari lähenee kahtakymmentä astetta ja ulkohommat kutsuu luokseen. Paljon olisi sielläkin tehtävää; terassin uudelleen maalaamista, haravointia jne. Terassin kaiteet saavat myös kyytiä tänä keväänä.

Haaveilen lasitetusta terassista, jonne voisin viedä sohvan. Missä olisi kiva köllötellä kesäpäivinä tai ottaa vaikka pikku torkut. Minulla on tämä Ristomatti Ratian kaunis ja ajaton sohva eteisessä, joka olisi juuri sopiva tuonne terassille, mutta terassimme on sen verran avoin, että vesi pääsee kyllä kastelemaan kaiken, sopivan sadekuuron saapuessa. Täytyisi löytää sellainen jokasään kestävä sohva, johon voisi heittää pitkäkseen. Katsotaan löytyisikö sellainen jostakin käytettynä. Jos sinulla olisi myydä meille sellainen, ota ihmeessä yhteyttä! Yhteystiedot löydät blogin yläbannerista.

Ja sitten siihen arvontaan.

Arvottavana oli kotimaisen Kuovin kaunis orvokkimerityyny, arvonta oli täällä (klik). Ihanaa miten moni kävi jutun lukemassa ja se onkin ollut suosituin blogiteksti viimeisen kuukauden aikana. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille. Tällä kertaa onnetar suosi... 


IDA HHH :ta!

Onnea voittajalle! Laitan sinulle sähköpostia. 
Designsunnuntai


Designsunnuntaita vietettiin Seinäjoen rytmikorjaamolla 24.4. Tapahtuma on jokavuotinen, mutta itse olin ensimmäistä kertaa paikan päällä. Tapahtumapaikkana on 2011 saneerattu entinen postiautovarikko, joka on ihanan rouhea ja tunnelmallinen. Intoa puhkuen lähdin katsomaan mitä paikan päältä oikein löytyy.

Tapahtuma lupaa mukavaa tunnelmaa, musiikkia, työpajoja ja myyntitorilta voit ostaa uunituoretta designia. Myyntitorilta löydät persoonallisia ja laadukkaita vaatteita, asusteita, kodin- ja vapaa-ajantuotteita. Myös taidetta ja printtituotteita. Tapahtumassa oli kahvila ja ulkona sai ostaa katuruokaa.

Olin positiivisesti yllättynyt kuinka kiva tapahtuma olikaan kyseessä. Miksi en ole aikaisemmin täällä käynyt!? Tapahtumassa oli myös useita tuttuja kasvoja blogimaailmasta. Bloggariystäviäni, jotka olivat  myymässä omia tuotteitaan tai palvelujaan. Heitä kävin tietysti moikkaamassa ja muutamia oikein mielenkiintoisia uusia tuttavuuksiakin tuli vastaan. 
RiiKen myyntipisteessä tein joitakin ostoksia. RiiKen tuotteet ovat kauniin yksinkertaisia ja minun makuuni sopivia. Mukaani tarttui Mettässä -juliste sekä muuta pientä paperitavaraa. Julisteen laitoin kultaisiin kehyksiin ja se sai paikkansa työpöydältäni. Myös rusettikuvioinen paperipussi on RiiKen valikoimasta.
Olin myös yllättynyt kuinka paljon myyjiä tapahtumassa oli! Katseltavaa ja ostettavaa olisi ollut vaikka kuinka. 

Marikan tapasin kun hän teki kalligrafianäytöstä kahvilan takana olevalla seinällä.  Marika kirjoitti seinälle design & sunnuntai tapahtuman värejä ja muotoja kunnioittaen. Omien sanojensa mukaan tekstit menevät päin seiniä! Heh.. Hienoa jälkeä kuitenkin!

NiinaKoon taidetta sekä itse sidottuja kirjoja kävin myös ihastelemassa. Hänellä oli mm, ihanan pieniä kirjariipuksia, joka olisi erittäin hyvä lahjaidea vaikka innokkaalle lukijalle. 
Tapahtumassa oli kiva tunnelma ja paljon, paljon katseltavaa. Suosittelen teitäkin tulemaan paikan päälle taas ensi vuonna. Designsunnuntain fb -sivut ovat täällä, josta voit seurata tulevia tapahtumia. 


Mukavaa tiistaita!
Marika