Olohuone tänään


Nappasin tänään muutaman kuvan olohuoneesta, koska minusta se kylpee nyt niin ihanassa valossa! Rakastan tuota talvella tulevaa sinistä valoa! On myös ihana huomata, kun valoa taas riittää hieman pidempään ja aurinkokin saattaa näyttäytyä hetkisen verran! Ai että, minä nautin! Sisustusinspiraationi on taas huipussaan!

Olohuoneen sohvalle vaihdoin uudet koristetyynynpäälliset, Marimekon petroolinsininen Lintukotonen -tyynynpäällinen on löytö alennusmyynneistä jo ennen joulua. Valmistujaislahjaksi sain ihanan pehmoisen shaalin ystävältä, se on ollut ahkerassa käytössä. Siihen on ollut ihana kääriytyä paukkupakkasilla! Vielä muutaman jouluvalon olen antanut olla, mutta kohta nekin joutaa pois. Pöydät näyttävät tyhjiltä kun joulu on siivottu pois. Sohvapöydällä on vain joululahjaksi saamani Kubus -kyntelikkö. Ostin sen lahjakortilla, jonka sain paikalliseen Room2 -sisustusliikkeeseen. Olen haaveillut siitä pitkään ja nyt se on minulla! Kiitos kaunis joulupukki!

Jotain uutta ilmettä varmasti haluan myös olohuoneeseen, mutta mitä se on, jää nähtäväksi. Pysykää mukana, sillä minua ei pysäytä nyt mikään! Heh.. täältä tullaan kevät! Huomenna ainakin haetaan kukkia pöydälle ja arki alkaa koululaisilla. Ihana, ihana arki!

Marika









4 kommenttia

  1. Onpas tosiaan raikkaan ja talvisen näköistä. :) Meilläkin on vielä yhdet jouluvalot sivupöydällä tunnelmaa luomassa, mutta jahka valoa alkaa riittämään ulkona enemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sähän sen sanoit, talvinen sisustus! 😄 Kyllä nyt vielä saa valoja olla, kun on pimeitä iltojakin.

      Poista
  2. Tuo kynttelikkö on niin hieno, haavelistallani. Täällä ei olla ehditty sisustuksia miettimään, talviurheilu vienyt kaiken ajan. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se just, mäkin hiplasin tuota monet kerrat kaupassa ja enkä ikinä raaskinu ostaa. 😊

      Poista

Kiitos kun jätit viestin.