Uusia tauluja ja viherkasveja


Olen innostunut hankkimaan nyt niin trendikkäitä viherkasveja. Mitä runsaammin kotiisi niitä laitat, sen trendikkäämpi se on. Omalla kohdalla kuljen ehkä kultaista keskitietä, mutta täytyy kyllä sanoa, että viherkasvit elävöittävät kotia mukavasti. Olen ihan myyty! Toivotaan, että saan pidettyä ne myös elossa. Heh.
Deseniolta tilaamani printtijulisteet ripustettiin eilen seinään, kun sain hankittua jokaiselle printille kehykset. Tauluista tein kolmen taulun kollaasin, mutta mietin, että siinä voisi olla enemmänkin tauluja.
Työpisteen vieressä oleva String -hylly on myös saanut uutta ilmettä ja siinä olevat tavarat ovat vaeltaneen paikasta toiseen jo useamman kerran. Aina ei vain heti synny sellaista asettelua, joka mielyttäisi visuaalista silmääni. heh. Hyllyssä on enemmän tavaraa kuin aikoihin ja katsotaan pystynkö elämään asian kanssa! Mutta aina on kiva kokeilla jotain uutta, se piristää kummasti.

Olohuoneen uusi järjestys on minusta kiva, tosin takapihalle vievä ovi on nyt sohvan takana. Noh, onneksi emme sitä talviaikaan juuri käytä (paitsi lintujen ruokintaan) ja nyt pääsemme kyllä muista ovista takapihalle, niin halutessamme. Tällaisen pitkän olohuoneen sisustamisessa on aina omat haasteensa ja vielä kun sitä yhtenäistä seinäalaa ei juuri ole, on sisustaminen vielä haastavampaa. Esim. tv:lle ei ole kovin montaa vaihtoehtoa, minne sen laittaisi ja se taas määrittää sohvan paikan jne.. Mutta näin on hyvä, kunnes taas koittaa kevät ja kesä, silloin sohvan täytyy siirtyä kesän tieltä.
Huomenna suuntaan reippain mielin sisustuskurssille ja tänään kävin tutustumassa mielenkiintoisessa kodissa, jonne teen sisustusuunnitelman lähitulevaisuudessa. Torstaina hyppään junaan ja suuntaan blogiystäväni kanssa Habitareen. Kaikkea kivaa siis tiedossa.
Tästä syystä blogi voi olla hieman hiljainen, mutta tulen sitten taas uudella innolla kertomaan kuulumisia Habitaresta, kunhan pääsen kotiin siltä reissulta. Reppu taas täynnä uusia ideoita!

Mukavaa loppuviikkoa!
MarikaMakuuhuoneen uusi kaappi


Rentoa sunnuntaita!

Täällä on saatu mukavasti hommia eteenpäin viikonlopun aikana ja makuuhuoneeseen saatiin koottua vaatekaappi (muutaman hikipisaran kera), jonka ostin paikalliselta nettikirpputorilta. Tarkkasilmäisemmät ovatkin jo nähneet kuvia instassa, tuosta minun vaatekaappiprojektistani. Kaappi on tuollainen perusvaatekaappi (pienellä budjetilla hankittu), jota sitten hieman tuunailin mieleiseksi.

Kun kaappi oli koottu siihen pisteeseen, että vain ovet puuttuivat. Sain ajatuksen laittaa ovien tilalle verhon. Hieman testailin ensin, miltä tuo verho näyttäisi ja niin päädyin yhden oven ja verhon yhdistelmään.  Ja olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Minusta tuo verho tuo mukavaa pehmeyttä huoneeseen ja verhon takaa pilkistää puiset henkarit ja muutama suosikkivaate. Hyllylle asetin äskettäin kirpputorilta löytämäni mustan korulippaan. Teksti on vähän hämäävä, sillä omistan vain rihkamaa. heh. Asentamatta jäänyt peilillinen ovi laitettiin nojamaan vaatekaapin toiseen päätyyn, sillä siellä sijaitsee vaatehuoneeni, minun valtakuntani.

Makuuhuone tulee kokemaan muitakin uudistuksia ja päätyseinän tapetti poistetaan kokonaan (ainakin nyt olen sitä mieltä). Pääni suorastaan paisuu kaikista ideoista ja inspiraatio on huipussaan. Pikku hiljaa koti muuttuu sellaiseksi omanlaiseksi ja viihtyisäksi meidän tarpeita ajatellen. Säilytystilasta on ollut huutava pula, varsinkin vaatteiden osalta.
Olohuoneen sisustus etenee myös ja vielä puuttuu osasta printtijulisteista kehykset. Lisää kuvia sitten, kun taulut saadaan seinälle. Tässä kuitenkin muutama fiiliskuva uudelleen järjestetystä olohuoneesta.

Marika

Pellavaliina ja juuttitabletti


Uusi Annon -pellavaliina ja juuttitabletit otettu käyttöön. Ei mulla muuta.

Marika

Ps: Tilaamani julisteet saapui, tuskin maltan odottaa, että saan ne seinälle. Yksi vaatekaappikin odottaa kasausta. Pientä puuhastelua siis tiedossa. Katsotaan koska saan teille kuvia, toivotaan että pian!

Anttilan konkurssiloppuunmyynti!


Ensin päätin, etten missään tapauksessa mene sinne jonottamaan, kun kuulin kuinka kauan jonossa piti seistä! Enkä mennyt.
Sen jälkeen ajattelin, ettei sieltä enää löydy mitään, koska parhaat tuotteet oli jo viety päältä. Tietenkin kun halvalla sai! Olin myös kuullut, että kaupan hyllyt ammottavat jo tyhjyyttään tai että, alennukset olivat liian pieniä.

Eilen kuitenkin ohikulkumatkalla suuntasin Anttilaan tietämättä edes onko se enää auki. Ja totta tosiaan, kauppa oli vain muisto entisestään. Tyhjiä hyllyjä, suljettuja käytäviä.. Ihan suru siinä tuli puseroon, että olenko nyt viimeistä kertaa Anttilassa. Minusta on aina niin haikeaa tällaisten kauppojen lopettamisuutiset, varsinkin näiden tunnettujen ketjujen. Anttila on nyt vain aina ollut siinä, ihan minun nuoruusvuosistani saakka. Tuntuu ikävältä etteis sitä enää kohta olisi.


Suuntasin tieni tietysti ensin kodinosastolle ja kas kummaa, korini alkoi täyttymään erinnäisistä asioista. Oikeastaan hymyssäsuin ja onnellisena poistuin tuosta kaupasta, ehkä viimeistä kertaa, kainalossani ihanaakin ihanampi juuttimatto!
Rakastan luonnonmateriaaleja ja tämä oli kuin lottovoitto! Matto on tuollainen vaalea beige, erittäin kaunis sävy! Meille niin passeli! Katsokaa nyt! Aaah..Matto on kooltaan 170x240cm ja hintaa sille jäi alennuksen jälkeen vähän yli 71 euroa. Minusta ei ollenkaan paha. Ensimmäisessä kuvassa näette myös muutkin ostokseni; juuttitabletteja, sininen pellavaliina, graafinen kori, Annon kaunis graafinen puuvillapyyhe (voi hyvin pitää myös torkkupeittona) ja joitain kynttilöitäkin lähti matkaan. Alennukset olivat pääsääntöisesti -40% luokkaa, mutta esim. kaikki Vallilan kankaat oli -50% alennuksessa. Myyjä myös kertoi, että tavaraa tulee koko ajan lisää. Luulenpa, ettei ollut viimeinen kerta Anttilassa. Heh.

Mukavaa syyskuun ensimmäistä kaikille!
Marika